Ziver Eren
Yeni Üye
- Adı
- eren.246
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Hasanlar barajı balık avı yasak mı gidenler varsa ne tür balıklar avladılar ve yem olarak ne kullandılar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba,Hasanlar barajı balık avı yasak mı gidenler varsa ne tür balıklar avladılar ve yem olarak ne kullandılar
Oradan arabayla geçerken DSİ nin yol kenarlarında barajda yüzmek ve av yapmak yasaktır tabelasını görmüştüm de ondan sordum teşekkürlerMerhaba,
Düzce il kültür ve turizm müdürlüğü web sitesine göre Hasanlar Barajında olta balıkçılığı yasak değil. mevsimsel / dönemler yasaklar var mıdır bilemiyorum kontrol edilmeli. Bölgede yaşamıyorum, konu baraja da hiç gitmedim sizin için internetten araştırdığım kadarıyla olta balıkçılığı yapabilirsiniz. Tatlı su av konusunda bilgili arkadaşlar balık türleri ve yemler hakkında bilgi vereceklerdir.
Devamlı balık tutmaya gittiğim yer çoğunlukla sazan var ben yem olarak mısır veya hamur kullanıyorumHasanlar barajı balık avı yasak mı gidenler varsa ne tür balıklar avladılar ve yem olarak ne kullandılar