Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEM SÜRAT MOTORU HEM DENİZALTI

Berkay

Aktif Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
101
Tepkime puanı
51
Puanları
28
Konum
Antalya
Adı
Adınızı Soyadınız
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3,5 milyon dolar'ınız varsa, yapım süreci seneler süren dünyanın ilk sürat teknesi/denizaltı melezine sahip olabilirsiniz! Bu arada teknenin tasarımcısının ünlü Marion HSPD olduğu dedikodular arasında.

Lüks deniz araçlarına olan "talebin artması" (Rus zenginleri tarafından herhalde) sebebiyle üretimine başlanmasına karar verilen araç; bir sürat teknesi olmasının yanında, su altında da gidebiliyor. Muazzam bir beygir gücüne sahip ve okyanusta uzun mesafeler katetmek söz konusu olunca da sahibini yarı yolda bırakmıyor.

Teknenin, sürat motoru bölümünde 440 beygir gücünde çift dizel motor kullanılmış. Bu sayede tekne 40 deniz miline kadar hız yapabiliyor. Aracın azami su üstü menzili 500 mil. Denizaltı olarak kullanılması durumunda 76 metre derinliğe inebiliyor. Araçta denizaltı modu için ayrıca kordonlu SCUBA desteği de bulunuyor. bu modda başınıza bir şey gelirse kordonun yettiği yere kadar kaçabilirsiniz sanırız. Ondan sonrası serbest dalış.
 

agartan

Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
27,688
Tepkime puanı
15,574
Puanları
113
Yaş
58
Konum
İstanbul
Adı
Şeref
PAra kısmı kolay da beklemek bana uymaz. :D
Sorayım bakalım. 2 katını versem hemen teslim yaparlar mı? :D