- Adı
- Hamdi TEKBIYIK
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Merhaba Arkadaşlar,
Bir çok üyemiz uzun yıllardır beni tanımakta. Güzel günler yaşadık yıllarca değişik avlara gitti bir çok Balık Sevdalısı ile tanışma fırsatım oldu.
Amatör ve sportif olta balıkçılığının yıllardır bayrağını taşımaya çalıştık. Elimizden geldiğince tüm soruları cevaplamaya sorunları çözmeye çalıştık.
Bu süre zarfında Türkiye’de ki balıkçılığın gelişmesi için bir çok etkinliklerin öncüsü olduk. Türkiye’de ilkleri hep yapmayı sevdik
Forum sitemizin büyüklüğü bunun göstergesidir. Yıllardır çizgisini kaybetmeden yoluna devam etmektedir.
Bu hobiyi yaparken tabi ki ekipmanlarımız elimiz kolumuz oluyor.. Gerek okuyarak, gerek araştırarak, gerekse yurt dışında ve yurt için de test ederek.. Hedef balığa göre doğru malzemeleri test ederek tecrübelerimizi artırdık. Bu tecrübelerimizi her zaman siz değerli üyelerimiz ile paylaşmaya çalıştık.
Sektörün Ticari kısmın da 4 yıla yakın çalışıp, işyerimizin kapanmasından sonra sektör dışında kalmayı düşünüyordum. Ama bu süre için de bir çok arkadaşımız, abimiz, kardeşimiz sektörde olmam için isteklerde bulundular. En son ki açılan konudan sonra da bu yoldan ayrılmamım zor olduğunu anlayarak yeni oluşumun startını vermiş bulunuyoruz.
Sizlere elimizden geldiğince doğru malzeme ile Hedef balığınıza ulaşmanızı sağlamak amacı ile www.hedefbalik.com sitemizi kurmuş bulunmaktayız.
Tabi ki Hedefimiz ileri de Mağaza açmaktır. (İnşallah
Değişik bir anlayış ile bir ürünü aldıktan sonra düşünmeyi değil.. Malzemeyi almadan önce konuşarak,doğru malzemeyi almaları yönünde çalışmalarımız olacak. Forum dışında da Canlı Destek ve Whatsapp’tan direk olarak önerilerimizi sunacağız ve doğru malzemeyi almanızı sağlayacağız.
E-Ticaret sistemimizin alt yapısını sektöründe en iyi olan bir firmadan aldık ve elimizden geldiğince kolay kullanım sağlamaya çalışacağız.
Tabi ki başlangıçta acemiliklerimiz olacak ama hiçbir sorun telafisiz kalmayacak. Bu geçiş sürecinde siz değerli üyelerimizin desteğini hissetmek bizim için onur verici olacaktır.
Fikir ve önerilerinize sürekli açık olacağız ve bize istediğiniz zaman çok kısa sürede ulaşabileceksiniz. (Zaten sürekli buradayım
Üyelerimiz için değişik etkinlikler, yarışmalar, balık turları vs vs. çok şey düşünmekteyiz. Bir ürün almak istediğiniz de elimiz de yoksa bile, biz üyelerimiz için araştırıp en doğru ürünü en uygun fiyata temin etmeye çalışacağız.
Önerileriniz bizim için çok önemlidir.. Fikirleriniz ile bizlere katkıda bulunun…
Teknik olarak destek verebilecek arkadaşlardan ise özellikle fikir bekliyorum
Hepimize Hayırlı Olsun…
Zirveye Değil Hedef’e Odaklanın…
Facebook Sayfamız : Hedef Balık
Son düzenleme: