Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkese bol şans

szefcatli

Yeni Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ustalarıma İstanbul’dan selamlar.
26 yaşında, öğrenciyim. Bu hobiye 3 ay önce psikolojik nedenlerden ötürü başladım. Boş duvarları izlemektense oltanın vuruşunu izlemek çok daha heyecanlı olmaya başladı. Mevcut oltam symbios 80-150g atarlı, meridian 50lik makine ile kombinleşmiş ucuz bir set. İstavrit için yeterli ama zaman geçtikçe büyük balıklara heves ettim. Bu oltayla biraz zor görünüyor çünkü ustaların ağır gramajla çalıştığını görüyorum. Seneye daha iyileri nasip olur inşallah.
Limitlere uyan, çevresine, avına saygısı olan herkese bol şans.

AQUARiUM

Üye
Adı
Başar Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldin kardeşim. Umarım herşey istediğin gibi olur.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Hoşgeldin...

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ustalarıma İstanbul’dan selamlar.
26 yaşında, öğrenciyim. Bu hobiye 3 ay önce psikolojik nedenlerden ötürü başladım. Boş duvarları izlemektense oltanın vuruşunu izlemek çok daha heyecanlı olmaya başladı. Mevcut oltam symbios 80-150g atarlı, meridian 50lik makine ile kombinleşmiş ucuz bir set. İstavrit için yeterli ama zaman geçtikçe büyük balıklara heves ettim. Bu oltayla biraz zor görünüyor çünkü ustaların ağır gramajla çalıştığını görüyorum. Seneye daha iyileri nasip olur inşallah.
Limitlere uyan, çevresine, avına saygısı olan herkese bol şans.
Hoşgeldiniz 🙋