Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HERKESE BURSADAN SELAMLAR..

Charl3sFalco

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu hobiye 3-5 yıldır meraklıyım. Gölde küçük sazan ve tekneden istavrit, mezgit tutmuşluğum var. Biraz düzgün ekipmanlar almak istiyorum. Hem tekne için hem de kıyı için 2 farklı ekipman tavsiyesine ihtiyacım var. Toplam bütçem 5-6 bin. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Hem iki farklı ekipman istiyorsunuz hem düzgün olmasını istiyorsunuz hem de toplam bütçe 6 bin. Hepsinin bir arada olması çok zor. 6 bin bütçe 2 farklı ekipman için yetmez. Ya kalitesiz ekipman alacaksınız ya da tek ekipman alıp orta kalite sizi üzmeyecek bir takım yapacaksınız.

Charl3sFalco

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hem iki farklı ekipman istiyorsunuz hem düzgün olmasını istiyorsunuz hem de toplam bütçe 6 bin. Hepsinin bir arada olması çok zor. 6 bin bütçe 2 farklı ekipman için yetmez. Ya kalitesiz ekipman alacaksınız ya da tek ekipman alıp orta kalite sizi üzmeyecek bir takım yapacaksınız.
Çok fazla ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için biraz kabataslak yazdım aslında o zaman tekne için beni üzmeyecek ekipman tavsiye eder misiniz

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Çok fazla ekipmanlar hakkında bilgi sahibi olmadığım için biraz kabataslak yazdım aslında o zaman tekne için beni üzmeyecek ekipman tavsiye eder misiniz
Yine bütçenizi biraz aşıyor. Sadece makineler 5-6 bin civarı tutuyor. Teknede kullanabileceğiniz sizi üzmeyen orta segmente giriş seviyesi takımlar.

Kamış:
Major Craft New Solpara SPXJ-S64ML/LJ 195cm 60-150gr
Major Craft Solpara SPXJ-B64M/LJ 193cm 80-180gr
Shimano Speedmaster R Jigging 183cm Max180gr

Mekine:
Ryobi Maturity 6000 5+1BB
Shimano Socorro SW 6000