İçsulardaki yer yasakları ve sınırlamalar
"Bir amatör balıkçı en fazla 4 olta takımı ile avlanabilir. Olta başına iğne sayısı 3 adedi geçemez. Ancak, alabalık avında iki olta takımından daha fazla olta takımı kullanılamaz ve her olta takımında iki iğne bulunabilir."
Benim anladığım kadarıyla alabalık avı hariç olta başına iğne sayısı 3 adedi geçemez dediğine göre sadece 1 tane üçlü çarpma takılabilir. Alabalık olan yerde üçlü kullanılamaz. Yani benim anladığım bu.
İç sularda mantıken sahtelerdeki üçlüleri teklilerle değiştirmek mantıklı olur. Mesela
Owner 51642 yada bkk lone diablo.
Şurada güzel bi konu var sahtelerdeki üçlüleri tekli "inline" iğnelerle değiştirme hakkında. Böyle yatay delikli inline iğne yerine extra bi halka ekleyip dikey delikli iğne de takılabiliyor.
Tüm gönül dostlarıma merhaba; Amatör balıkçılıkta sahte balıklar ile yapmış olduğumuz özellikle trofe diye tabir ettiğimiz balıkların avlanması sırasında, yakaladım dediğimiz balığın, iğnelerden kimi zaman kırarak, kimi zaman yamultarak kurtulması bir çoğumuzun başına gelmiştir. Sevgili...
www.baliksevdam.com
Bunlar benim değiştirdiklerim. Daha az takılma ve pislik toplama yapıyor üçlüye göre ve çıkartması daha kolay.
Ekli dosyayı görüntüle 124995