Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ip misina düğüm

cagatay.

Üye
Adı
cagatay
temel yapısı aynı olan fakat bağlama şekilleri bakımından farklılık gösteren hangisi kolayınıza gelirse atılabilecek düğümler,sağlamlığı denenmiştir.Tercihim 3.video oldu. Yanlış atıldığından kopan düğümden ve yakalanamayan balıklardan sorumluluk alınmamaktadır.:hhhhhh:

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
3. videodakine çok benzer bir düğümü kullanıyorum. Henüz beni yarı yolda bırakmadı

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denemek lazim teşekkürler.

sungur

Yeni Üye
Adı
Gökhan Selvi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu dügüm sadece ip misinaya mono baglamak icin mi kullanilir, birde ustalar neden schockleader kullanilir, kullanilacak ip misina ve schockleader kalinliklari ne olmalidir?

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
3. video'daki şok düğümünü kullanıyorum kesinlikle çok başarılı .
Daha önce mahim kullanıyordum ( ip + misina ) takım dibe takıldığı zaman genelede sıkıntı çıkıyordu ve düğüm yerin'den misina patlıyordu .
Bu düğüm ( hem ip + misina ) - hemde ( ip + ip ) şokların'da tek geçerim gerçekten çok başarılı .

gelibolu

Daimi Üye
Adı
Tezcan.Bozkurt
3. video'daki şok düğümünü kullanıyorum kesinlikle çok başarılı .
Daha önce mahim kullanıyordum ( ip + misina ) takım dibe takıldığı zaman genelede sıkıntı çıkıyordu ve düğüm yerin'den misina patlıyordu .
Bu düğüm ( hem ip + misina ) - hemde ( ip + ip ) şokların'da tek geçerim gerçekten çok başarılı .
Serdar bey misina ile şoktada kullanabilirmiyiz.Yani 0,26 mono ya 0,35 mono şoklarken.

gelibolu

Daimi Üye
Adı
Tezcan.Bozkurt
Genelde ip misina kullandığımız için hiç denemedim , Tabi isterseniz kendiniz yapıp test edebilirsiniz :).[/QUOTE

Anladım.Size bir sorum daha olacak, hep merak ettiğim.Atılan bu düğümler kamış halkalarından çıkarken,sürtünmeden dolayı halkalara zarar vermiyormu?

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Düğüm ne kadar ince olursa sürtünme o kadar az oluyor , daha az sürtünme atış mesafesi'nin artışını ve fincanlar'da olabilecek sıkıntıları azaltıyor .
Halkaların ve fincaların bu sürtünmeyle zar gördüğüne hiç tanıklı etmedim , tabi olmaz diye kesin birşey söyleyemem .

gelibolu

Daimi Üye
Adı
Tezcan.Bozkurt
Düğüm ne kadar ince olursa sürtünme o kadar az oluyor , daha az sürtünme atış mesafesi'nin artışını ve fincanlar'da olabilecek sıkıntıları azaltıyor .
Halkaların ve fincaların bu sürtünmeyle zar gördüğüne hiç tanıklı etmedim , tabi olmaz diye kesin birşey söyleyemem .

Çok teşekkür ederim serdar bey sağolun.