Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bi ip gözüme çarptı ve aldım 0,16 19 kilo çeker yaziyo bunun testini nasıl yapmali dugumlumu yoksa dugumsuzmu marka select (master 4 pe) Taiwan üretimi olarak gözüküyor ama toptancisi Ukrayna
Ben dijital tartıya 1-2 farklı düğüm ile bağlayıp öyle deniyorum sonuçta biz düğüm/klipsler ile kullanıyoruz..Bir güzel ıslatıp öyle deneyin asıl gerçek sonuç bence su altında yapabiliyorsan odur.Dışarda ıslatsanız bile özellikle mono misina asıldıkça ısınıyor yanıyor. 0.16 ip 19 kilo göreceğini sanmıyorum

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben cede abartı bu rakam hem düğümlü hem dugumsuz ağırlık bağlayıp denicem bakalım videolardaki gibi el kantarı olmadığı için direk ağırlık bağlayıp kaldiricam havaya ne kadar doğru bir deneme olur bilmem

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
arkadaşlar merhaba , shimano kairiki misinasını kullanan var mı acaba lrf için 07 mm nasıl olur fikri var mı?

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam bende okuma ceymar cy 40 var. Bu makinanın ip misinaya uyumlu olup olmaması kafama takıldı. Ceymar ip misinaya uygun mu?? Kullanan var mı??

farukbas77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben bir sorun yaşamadım
Sağolasın abi. Yeni başladığım için birkaç yerde performansının iyi olduğunu duyduğum lotus ip misina var. Fiyatıda çok uygun 100 mt sini 10 tl ye buldum. Fc misina yani leader olarak bir öneriniz var mı??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sağolasın abi. Yeni başladığım için birkaç yerde performansının iyi olduğunu duyduğum lotus ip misina var. Fiyatıda çok uygun 100 mt sini 10 tl ye buldum. Fc misina yani leader olarak bir öneriniz var mı??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Kastking mega 8 kullanıyorum 0.14 direk klipse takıyorum leader için üstadlar elbet yardımcı olur.Lotus fena değil ama biraz sert yapılı bir ip