B
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben dijital tartıya 1-2 farklı düğüm ile bağlayıp öyle deniyorum sonuçta biz düğüm/klipsler ile kullanıyoruz..Bir güzel ıslatıp öyle deneyin asıl gerçek sonuç bence su altında yapabiliyorsan odur.Dışarda ıslatsanız bile özellikle mono misina asıldıkça ısınıyor yanıyor. 0.16 ip 19 kilo göreceğini sanmıyorumArkadaşlar bi ip gözüme çarptı ve aldım 0,16 19 kilo çeker yaziyo bunun testini nasıl yapmali dugumlumu yoksa dugumsuzmu marka select (master 4 pe) Taiwan üretimi olarak gözüküyor ama toptancisi Ukrayna
PORTABLE Dijital El Tartısı 40 Kg 090180 Fiyatı Bendede bunnun benzerinden var Alibabadan almıştım ama Türkiye'de artık her yerde var en çok bu ip/misina denemelerimde işime yarıyorBen cede abartı bu rakam hem düğümlü hem dugumsuz ağırlık bağlayıp denicem bakalım videolardaki gibi el kantarı olmadığı için direk ağırlık bağlayıp kaldiricam havaya ne kadar doğru bir deneme olur bilmem
Ben bir sorun yaşamadımHocam bende okuma ceymar cy 40 var. Bu makinanın ip misinaya uyumlu olup olmaması kafama takıldı. Ceymar ip misinaya uygun mu?? Kullanan var mı??
Sağolasın abi. Yeni başladığım için birkaç yerde performansının iyi olduğunu duyduğum lotus ip misina var. Fiyatıda çok uygun 100 mt sini 10 tl ye buldum. Fc misina yani leader olarak bir öneriniz var mı??Ben bir sorun yaşamadım
Teşekkürler bugün bu tartidan aldım ve ipi denedim 3,5 ve 4 kiloda patladı yani tam bir çöp çıktı ipPORTABLE Dijital El Tartısı 40 Kg 090180 Fiyatı Bendede bunnun benzerinden var Alibabadan almıştım ama Türkiye'de artık her yerde var en çok bu ip/misina denemelerimde işime yarıyor
Ben Kastking mega 8 kullanıyorum 0.14 direk klipse takıyorum leader için üstadlar elbet yardımcı olur.Lotus fena değil ama biraz sert yapılı bir ipSağolasın abi. Yeni başladığım için birkaç yerde performansının iyi olduğunu duyduğum lotus ip misina var. Fiyatıda çok uygun 100 mt sini 10 tl ye buldum. Fc misina yani leader olarak bir öneriniz var mı??
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi