Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cin mali ip misinalarin mm degerinin yazilanin ustunde olmasini da degerlendirisek @muhsinayhan kardesimizinde dedigi gibi 1 numara 0.16 mm ip misina en iyisi olur.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@fatihalbayrak renkli olanlar suda farkedirlik acisindan iyi. Ancak cok cabuk renk atiyorlar. Bunun icin cok onerilmiyor. Bence klasik renk olan yesil en iyisidir.

Fevzi Ersoy

Yeni Üye
Adı
Fevzi E.
Merhaba forumda yeniyim nereden soracağıma emin olamadım burdan sormak istedim.
Tekneden mercan karagöz gibi av yapmak icin ip misina ve kancaların takıldığı yere beden deniyodu galiba o kısıma fluorocarbon misina marka mm önerisi verirmisiniz ve kanca ile kurşun için marka önemlimidir

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba forumda yeniyim nereden soracağıma emin olamadım burdan sormak istedim.
Tekneden mercan karagöz gibi av yapmak icin ip misina ve kancaların takıldığı yere beden deniyodu galiba o kısıma fluorocarbon misina marka mm önerisi verirmisiniz ve kanca ile kurşun için marka önemlimidir
Aramıza hoş geldiniz.

Adı
hüseyin E
Kan Grubu
B Rh Pozitif
selamün aleyküm bir misina yardımıda ben isteyeyim sazan avında genel olarak ip kullanmıyorlar peki kullansak nolur kullanan arkadaşlar varmı birde nekalınlıkta ip kullanmamız lazım teşekkürler

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
arkadaşlar shimano Kairiki sx8 ipi kullananlar ipi biraz anlatabilir mi,ben soksuz kullanmak istiyorum 0,18 175 200 Gr problem çıkarır mı,cekere bakarsak çıkarmaması lazım ama ama atışta patlar derseniz ona göre karar vericem

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar shimano Kairiki sx8 ipi kullananlar ipi biraz anlatabilir mi,ben soksuz kullanmak istiyorum 0,18 175 200 Gr problem çıkarır mı,cekere bakarsak çıkarmaması lazım ama ama atışta patlar derseniz ona göre karar vericem
Çok daha ucuz bir ip olan kendoyu (0,18) 200 gramla şoksuz kullanıyorum. Shimano ile sorun yaşayacağınızı hiç sanmam.

Şoksuz dediysem tabi tamamen şoksuz değil.
Kurşuna 1 karış boyunda iki kat 0,40 soft misina bağlıyorum ki atış sırasında esneyerek sertliği alsın.
Çaparide ise beden zaten epey esnediği için gerek kalmıyor.

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
teşekkürler cevap için şok un hiç bı türlüsü nu kullanmıyorum çok problem yasadim,en iyisi alıp denemek

Brawo_41

Üye
Adı
Ahmet armağan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
S.aleykum carborex 4.20 kamıs ve okuma ceymar cx40 makinam var ip misina tavsıyenız nedir