Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bereketli olsun. Uzun zamandır gece dişli av raporu gelmemişti. Anlaşılan zaman gelmiş..
Balık hala kıyılamadı. Yemli ile açıktan alındı. Oltaya gelenlere dikkat ettimde tamam çinekop ama zayıf yağlanmamış hayvan daha. 9 parçanın yanlızca 3 adeti tam etine doymuş. Diğer altısı cılız ve zayıftı.
Şu yağmurlardan fırsat bulabilirsek mutlaka denemek lazım..

Son düzenleme:

onurkacmaz

Yeni Üye
Balık hala kıyılamadı. Yemli ile açıktan alındı. Oltaya gelenlere dikkat ettimde tamam çinekop ama zayıf yağlanmamış hayvan daha. 9 parçanın yanlızca 3 adeti tam etine doymuş. Diğer altısı cılız ve zayıftı.
Şu yağmurlardan fırsat bulabilirsek mutlaka denemek lazım..
macrocenter önünde miydiniz hocam?

ben de o sıralarda orada spin deniyordum. yağmur şiddetlenip şimşekler başlayınca skorsuz bırakmak zorunda kaldım.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
macrocenter önünde miydiniz hocam?

ben de o sıralarda orada spin deniyordum. yağmur şiddetlenip şimşekler başlayınca skorsuz bırakmak zorunda kaldım.
Sessiz, sakin, kargaşasız bir yer.Sarıyer sahil güvenlik yanı. KEFELİKÖY. Saat 00.00 dan sonra sahilde 3 kişiydik. İlk balık 23.00 te geldi. 3-4 gibi şimşekler ve ağır yağmurda 5 tane nasip oldu. Yağmur durdu. Balık durdu. İkinci ağır yağıştada ezana yakın 3 tane. Bu sefer kısmetimiz yağmur ile geldi.
Ama yalan yok çok tedirgindim.
İki kamış + şimşekler…

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
VAY ARKADAŞ VAY.
22 cm 20 cm istavritmi olurmuş. Tüm canlılar için ölüm diye bir şey var yahu.
Mera aynı. Kefeli köy. Sessiz sakin. 3-5 hobidaş dışında bomboş. Güzel olan tepede cadde ışıkları her yeri aydınlatıyor. Havanın güzelliğine aldanıp indim. Gece tekrar ara ara bastıran yağmur ve rüzgar altında
3 çinekop,
23 adet eşşek istavriti,
32 adet istavrit..
Arada gelen 3-5 yaprak suya iade.
Eşşek istavritleri (19-23 cm) çinekop rolüne soyunmuş. Mantarlı çinekop takımı. Gagalık iğnesi 3, öndeki çift iğne 2 num. Yem istavrit fleto. Tutulan balık İSTAVRİT 😀😀.
Oltaya vuruşu, kafa atışları, gelirken asılması.
VAY ARKADAŞ. Bunlar varken elbette meraya çinekop girmez.
Neyse boş dönmedim ve çift olta yine hakkını verdi. Tavalığımız çıktı. Bu sefer resim yok. Balığın kokusu tel. kabına öyle sinmiş, değiştirmek zorunda kaldım.
RAST GELSİN.
D9A0417B-E719-4AF7-BEE8-C9DEE27B2075.jpeg
I

TektusKOR

Üye
Adı
Fatih
VAY ARKADAŞ VAY.
22 cm 20 cm istavritmi olurmuş. Tüm canlılar için ölüm diye bir şey var yahu.
Mera aynı. Kefeli köy. Sessiz sakin. 3-5 hobidaş dışında bomboş. Güzel olan tepede cadde ışıkları her yeri aydınlatıyor. Havanın güzelliğine aldanıp indim. Gece tekrar ara ara bastıran yağmur ve rüzgar altında
3 çinekop,
23 adet eşşek istavriti,
32 adet istavrit..
Arada gelen 3-5 yaprak suya iade.
Eşşek istavritleri (19-23 cm) çinekop rolüne soyunmuş. Mantarlı çinekop takımı. Gagalık iğnesi 3, öndeki çift iğne 2 num. Yem istavrit fleto. Tutulan balık İSTAVRİT 😀😀.
Oltaya vuruşu, kafa atışları, gelirken asılması.
VAY ARKADAŞ. Bunlar varken elbette meraya çinekop girmez.
Neyse boş dönmedim ve çift olta yine hakkını verdi. Tavalığımız çıktı. Bu sefer resim yok. Balığın kokusu tel. kabına öyle sinmiş, değiştirmek zorunda kaldım.
RAST GELSİN.
Ekli dosyayı görüntüle 123142I
MaşaAllah.. saat keç gibi orda oluyorsunuz? Çekmeköyden karşıya geçicem. Belki denk gelir tanışırız

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
MaşaAllah.. saat keç gibi orda oluyorsunuz? Çekmeköyden karşıya geçicem. Belki denk gelir tanışırız
Teşekkür ederim.
Emeklilik hali. Hiç belli olmuyor. Havanın durumuna göre ara ara kaçıyorum. Genelde öğle sonrası 15-17 gibi iniyorum. Araç park yeri sorun olmuyor. Büyük bir ihtimallede sabahlıyorum. Balık garantisi yok. Ama temiz hava. Sakin gürültüsüz patırtısız, üst üste yığılmanın olmadığı bir yer.