Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
28.11.2024 Tam akşam suyuna yetişemesem de saat 18:30 gibi meradaydım tek kişilik meramda başka biri tam ben geldiğimde 1 balık aldı fakat 2. kişinin atış imkanı olmadığından yakındaki meraya yürüdüm ve atışlara başladım yaklaşık 2 saat skor oranı yüksek olan sahte ve vibrasyonları yine daha önce skor aldığım şekilde yüzdürmeme rağmen balık alamadım akşam suyunda merada olan arkadaşların kovasında da 1 2 adet çinekop vardı akşam maç olması sebebiyle 20:30 civarı avı sonlandırdım mera 1. köprüden sonra boğaz çıkışına doğru anadolu yakasından bir yer :)
1 kişilik mera bilsem zaten 3 veya 4 gibi gider sandalyeyi atar beklerdim valla 😀

Rastgelsin bu arada.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
1 kişilik mera bilsem zaten 3 veya 4 gibi gider sandalyeyi atar beklerdim valla 😀

Rastgelsin bu arada.
Kimsenin orda olta attığını görmedim daha o arkdaş da acaba burası çalışırmı diyip benim gibi deneyenlerdendir :)

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kimsenin orda olta attığını görmedim daha o arkdaş da acaba burası çalışırmı diyip benim gibi deneyenlerdendir :)
O gün balık yapmaması iyi olmuş o zaman, bir daha tövbe demiştir. Rahat rahat atarsın bir daha sefere. :)

EmreBasaranturk

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
O Rh Negatif
Çok enteresan. Diyecek bir şey bulamadım. Anlattığınız kadarıyla her şey olması gerektiği gibi. Son çare farklı sahte denemek mi acaba?
Görev başarılı :D Cumartesi sabah aynı yerdeydim. Çok duramadım ama 3 parça güzel boy sarıkanat ile siftah yaptık çok şükür. Tavsiyelre için teşekkür ederim.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Görev başarılı :D Cumartesi sabah aynı yerdeydim. Çok duramadım ama 3 parça güzel boy sarıkanat ile siftah yaptık çok şükür. Tavsiyelre için teşekkür ederim.
Yaptığın ya da denediğin değişik herhangi bir şey var mı? Yoksa nasip kısmet ile mi ilgiliymiş?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif