Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu arada av raporu olarakta kuzguncuk sahildeki parkta gumus ve kucuk zargana cekiyorlar. Biri 2 saattir ordaymis yaklasik bir kilodan fazla almisti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dostlar görenler uyarsın lütfen şu küçük balıkları tutmayalım

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Yarın sabah aksilik çıkmassa 06:00-10:00 arası kuleli vaniköy tarafında olucam sardalyalardan nasibimize ne düşecek bakalım :)
Kardeşim epey düşer diye tahmin ediyorum, bende sabah saat 5.30 gibi Üsküdar da olacağım bir takım ile sardalya yaparken, diğer takımı kefale atacağım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demirkemal

Üye
Adı
Kemal Demir
Bu sabah Çamlıbahçe'de yaklaşık 2 saatte 3 kilo kadar sardalya aldım. Ustamız Vaner beyin anlattığı gibi hazırlayıp, asma yapraklarına sarıp, bir güzel mangal yaptık. 10 kişilik geniş aile afiyetle yedik. Eğer deniz kenarında temizleyip, doğru muhafaza ederseniz, sardalya gayet lezzetli bir balık.

Adı
Vaner
Bu sabah Çamlıbahçe'de yaklaşık 2 saatte 3 kilo kadar sardalya aldım. Ustamız Vaner beyin anlattığı gibi hazırlayıp, asma yapraklarına sarıp, bir güzel mangal yaptık. 10 kişilik geniş aile afiyetle yedik. Eğer deniz kenarında temizleyip, doğru muhafaza ederseniz, sardalya gayet lezzetli bir balık.
Afiyet olsun Kemal Bey. Ben de bugün Üsküdar'da 2 kilo kadar sardalya aldım.

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kardeşim epey düşer diye tahmin ediyorum, bende sabah saat 5.30 gibi Üsküdar da olacağım bir takım ile sardalya yaparken, diğer takımı kefale atacağım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah bakalim ne zamandir balıga dokunmayı özledik yarin keyifli bir sabah gecirim guncel olarak yazarim raporu..hayırlı geceler hepinize..

suleymancirit

Aktif Üye
Adı
Süleyman Cirit
Asma yaprağı dalından mi yoksa salamura yaprak mi ?
Taze bulamazsak tuzlu salamura yaprak da olur mu ?
Afiyet olsun darisi bize olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...