İstanbul Maltepe Balık Avı Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinarit34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sinarit34

Yeni Üye
Tepki
4
Ödül
3
Merhaba sevgili dostlar. Uzunca süre alabalık avı ilgilendikten sonra. Bu yaz deniz deneyimi yaşadım. (kuzey egede) İstanbul'a döndüm. Maltepe tarafına yakınım buradan avlanmayi ümit ediyorum. Nerelerde ne tür balıklar vardır? Neler önerirsiniz? Bilgilerinize ihtiyacım var hobidaslarim. Ben kuzey egede bu yaz trofe hedeflediğim için çok heyecanlı avlarim oldu ama buralardan pek beklenti içinde olmamam gerekiyor sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba sevgili dostlar. Uzunca süre alabalık avı ilgilendikten sonra. Bu yaz deniz deneyimi yaşadım. (kuzey egede) İstanbul'a döndüm. Maltepe tarafına yakınım buradan avlanmayi ümit ediyorum. Nerelerde ne tür balıklar vardır? Neler önerirsiniz? Bilgilerinize ihtiyacım var hobidaslarim. Ben kuzey egede bu yaz trofe hedeflediğim için çok heyecanlı avlarim oldu ama sanırım buralardan pek beklenti içinde olmamam gerekiyor sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

@Bedri35 @Lafalisokalemabuno @OmerAydın
arkadaşlar yeni, yepyeni, çiçeği burnunda bu hobidaşımıza bi destek verseniz 😁 . yardımcı olsanız çok iyi olur 🙏.
maalesef maltepe hattı ve spin olayı bana çok uzak. bildiğim kadarı ile o bölge sizden soruluyor.

Back