Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbulda balık avı

kivanc12

Yeni Üye
Adı
Kıvanç Y
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamun aleyküm. Ben Florya-menekşe tarafında köşkün ilerisinde sahil taraflarında avlanıyorum ama buralar bayağı kısır. Buralarda av için önerebileceğiniz yer var mı? Yer belirtirken hangi balıkların olabileciğini de belirtirseniz sevinirim.😀

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Aleyküm selam. Avcılar sahil görece daha iyi ama en son gittiğimde çok fena yosun vardı. Yeşilköy rapala balık önündeki kayalıklarda avlanabilirsiniz. Yine yosun var ama balık da var. İstavrit ispari iskorpit yakaladığım oldu. Eşkina avına gelenlerle tanıştım ama bana denk gelmedi.

kivanc12

Yeni Üye
Adı
Kıvanç Y
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aleyküm selam. Avcılar sahil görece daha iyi ama en son gittiğimde çok fena yosun vardı. Yeşilköy rapala balık önündeki kayalıklarda avlanabilirsiniz. Yine yosun var ama balık da var. İstavrit ispari iskorpit yakaladığım oldu. Eşkina avına gelenlerle tanıştım ama bana denk gelmedi.
Çok teşekkür ederim. Avlanma yönteminiz nedir acaba yemli mi atıyorsunuz? Ben spin yapmayı düşünüyorum