Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İZMİR/ÇEŞME, ALAÇATI AVLAK YERLERİ

hakan4117

Üye
Adı
Hakan KAYATÜRK
Herkese merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda Çeşme, Alaçatı taraflarında 2 ay gibi uzun bir süre konaklayacağım. kıyıdan balık avlamak için bolca zamanım olacak gerek yemli gerekse suni yem ile nerelerde balık tutulur hangi boy, gram ağırlıkta ve hangi marka sahte kullanmalıyım? ya da avlak bölgeleri nerelerdir bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen o değerli bilgilerini bizlerden esirgemesin. Allah herkes den razı olsun şimdiden. Bol bereketli avlar dilerim herkese.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hangi plaj ya da avlak olduğu mühim değil. Dip oltası ile Çupra-Karagöz-Levrek alma şansın yüksek.İlla nereden tutayım dersen Dalyan tarafı ve Çupra için Ildır dan gece beklemeli av yaparsan Güzel avlar gerçekleştirebilirsin. Yalnız bu avlaklarda tuttuğunuz balıkları paylaşmanızı rica ediyorum.

hakan4117

Üye
Adı
Hakan KAYATÜRK
Hangi plaj ya da avlak olduğu mühim değil. Dip oltası ile Çupra-Karagöz-Levrek alma şansın yüksek.İlla nereden tutayım dersen Dalyan tarafı ve Çupra için Ildır dan gece beklemeli av yaparsan Güzel avlar gerçekleştirebilirsin. Yalnız bu avlaklarda tuttuğunuz balıkları paylaşmanızı rica ediyorum.
Spin takım ile at çek yaparak avlamak istiyorum yemli ya da beklemeli düşünmüyorum. Sabah 4 gibi avlakda olunacak ya da akşam gün batımına yakın. Zamanım olacağı için belki sizin yazdıklarınızı da deneyebilirim. Paylaşım tabi ki olacak paylaşımsız ve sizleri asla bilgisiz bırakmam :) :harika:

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ildır da beklemeli av yapan arkadaşların anlattığına göre Levrek sürüleri görmüşler. Avlak yerini tam öğrenmedim ama Ildır ın yerleşime uzak bir bölgesi olduğunu ve arabayla gidildikten sonra 30-45 dk yürüdüklerini biliyorum. Rast gelsin.

hakan4117

Üye
Adı
Hakan KAYATÜRK
Ildır da beklemeli av yapan arkadaşların anlattığına göre Levrek sürüleri görmüşler. Avlak yerini tam öğrenmedim ama Ildır ın yerleşime uzak bir bölgesi olduğunu ve arabayla gidildikten sonra 30-45 dk yürüdüklerini biliyorum. Rast gelsin.
Rica etsem bölge tam olarak neredeymiş bilgi alıp özel mesaj atar mısın? 2 ay kalacağım sonrada yılda 1 ya da 2 kez ancak giderim o bölgeye.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ne demek ögrenince mesat atarım.

sefa tapatalk

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abimizin tlf nu yok. Unutmadim. Öğrenince dönerim.

sefa tapatalk