Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video JAPONYADAN GELENLER 2. BÖLÜM | SİZLER İÇİN MAKİNA VE KAMIŞLARI İNCELEDİM

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Oğluma Desteğe devam :)

MERHABA ARKADAŞLAR.. Bir Önceki Videom da Aksesuar Ağırlıklı Ürünlerimizi Göstermiştim ve Çeşit Bolluğundan Dolayı Kamış ve Makine Bölümü İçin Yeterli Vakit Kalmamıştı. Bu Videomda Japon pazarından gelen PROX markamızın Kamış Makinalarını sizlere kısa kısa göstermek istedim. Teknik detaylarına çok fazla inemesemde sizlere en azından canlı olarak göstermek istedim, umarım faydası olmuştur. Videoda incelediğim ve tanıttığım ürünlere ve daha fazlasına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Linki buraya bırakıyorum www.hedefbalik.com Zaman ayırıp beni izlediğiniz için çok teşekkür ederim.
Beğenip yorum yazarsanız mutlu olurum.

#Rastgelsin . #bluefintuna #orkinos #lüfer #kirlangic #akya #yakalabirak #biggame #biggamefishing #olta #balikçilik #hedef #balik #fishingtournament #çeşme #marina #offshorefishingcharters #offshorefishing #fyp #kesfet #keşfet #düşür #kesfet #keşfetbeni #keşfetedüş #beniöneçıkart #keşfetteyiz #öneçıkar #büyük #oyun #fypシ

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Her ne kadar benim klasmanımın üzerinde olsalar da Orkinos peşine düşecekler için güzel ekipmanlar.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif

Merhaba arkadaşlar.. Bu videomda sizlere yeni ithal etmiş olduğumuz kakıç ve harpoon (mızrak) modellerimizi inceledim. Tekneden yaptığımız avlarda çok önemli ve detay bir ürün olan kakıçlar, her zaman kaliteli çıkmayabiliyor ve büyük problemlere istenmeyen olaylara neden olabiliyor. Bu model yıllardır kullandığımız ve hiç bir problem yaşamadığımız uzun ömürlü şık tasarımlı ekipman artık toptan ve perakende olarak satışımızda. Ürünlere alttaki linkten ulaşabilirsiniz… Ürün linki: https://www.hedefbalik.com/arama/Blue marlin Oltası suda olan herkese rastgelsin… Beni izleyip videolarımı beğenip kanalıma abone olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım..