Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Japonya'dan Orjinal Ürünler Getiriyorum

tamirkolik

Yeni Üye
Adı
Burhan Bedir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
HErkese MErhabalar, Rastgele..

Geçen ay Japonya 'dan bir kanal bulup ürün getirttim. Dolandırılırmıyım acaba korkusu ile az ürün getirttim. Bunlar shimano ultegra c3000HG modeli 1 adet ve 5 pakette 5cm lik isome marukyu power mini silikon idi. Sorunsuz bir şekilde ürünler geldi teslim aldım ve satışını gerçekleştirdim. elimde 3 paket silikon kaldı. Şimdi yine sipariş verdim. İsterseniz sizde ürün getirtebilirim. Ürün durumu ve fiyat sorun yazayım size uyarsa getirtirim.

Bu arada shimanoyu 5000tl ye sattım, silikonları da 250tl den sattım, 3 paket kaldı. 250 tl den satıyorum.

tamirkolik

Yeni Üye
Adı
Burhan Bedir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bendeki 5cm hocam. ikiye ayrılıyor ayrıca.

BEHCETEMRE

Yeni Üye
Adı
azbaE1234.
Kan Grubu
A Rh Negatif
SİTENİN İSMİNİ VERSENDE HERKES KENDİ ALSA OLMAZ MI ?

Faryalı

Aktif Üye
Site çokta geçenlerde bir arkadaş yazmıştı burada, gümrük sıkıntısı var diye. Dikkatli olun sipariş verirken. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
150.1 Euro olsa gümrüğe takılır ve çekmek için gümrük müşavirine belki de10 kat para ödemen gerekir.
İade de edemezsin. Hem gönderim bedeli çok tutar, hem gümrükten çekemediğin için gitmez.
Ayda en fazla 5 paket ürün getirebilirsin. Bir defada birden çok kutu ya da paketle gelen ürünler de sayılır ve toplam 5 adetten düşülür.
Bir defa gümrükten geçmiş olması her zaman geçeceği anlamını da taşımaz. Sonra yandım anam olmasın.
Uyarması benden.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu işi ticari gümrükleme ile yapan bir kişi ve firma olarak Şeref abiye katılıyorum. Bir geçer iki geçer üçüncüde hepsini acısı çıkar ki birkaç kişi yana yana bana geldi :)

Ayrıca garanti olayı kesinlikle işlemiyor bir sorun olunca pahalı ürünlerin elinizde kalma durumu çokça oluyor. Bunu da Shimano Servis noktası olarak söyleyeyim :)

Son olarak burası Forum sitesi kâr amaçlı konu açmışsın yardımcı olmak için yazsaydın daha iyi olur du :)

Japon üürünleri sitemizde görebilirsiniz en azından muhatap var :) www.hedefbalik.com