Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jig için asist iğne tavsiyesi

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar. ben hobi amacıyla kullandığım jiglere asist yapmak istiyorum. Gerekli malzemelerin siparişlerini verdim fakat iğne konusunda problem yaşıyorum. Genelde 6, 10, 15 gram jigler kullanıyorum ve bunlara uygun asist iğnesi bulamadım. İnternetten göz kararı bakarak birkaç iğne aldım fakat onlarda beklediğimden büyük çıktı. Bulunduğum yerdeki av bayilerinde de genelde büyük boy iğneler satılıyor, ufak olanlar genelde kalitesiz iğneler. Örnek olarak blue blue searide modelindeki iğneler gibi ufak boyutta ama kaliteli iğne arıyorum, bu tarz iğne kullanan varsa model ve iğne boyutu konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Çaça

Aktif Üye
Adı
Cihan
Kullandığınız jiglerin gramajları benimkilere benziyor.
Vanfook Ringed Chinu NS Black iğnesini önerebilirim. 3 numarasını mikro jiglerde kullanıyorum. Keskin ve sağlam.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kullandığınız jiglerin gramajları benimkilere benziyor.
Vanfook Ringed Chinu NS Black iğnesini önerebilirim. 3 numarasını mikro jiglerde kullanıyorum. Keskin ve sağlam.
peki hırsız iğne yapıyor musunuz silikonların arkasına :) o konuda da yardımınızı alayım bilginiz varsa. 5 cm 8 cm silikonların arkasına hırsız iğne de yapmaya başladım. bayide kendo vardı ufak fena değil boyu ama kalitesi konusunda kuşkum var, 100 tanesi 75 lira gibi birşeydi fiyatı.

Çaça

Aktif Üye
Adı
Cihan
peki hırsız iğne yapıyor musunuz silikonların arkasına :) o konuda da yardımınızı alayım bilginiz varsa. 5 cm 8 cm silikonların arkasına hırsız iğne de yapmaya başladım. bayide kendo vardı ufak fena değil boyu ama kalitesi konusunda kuşkum var, 100 tanesi 75 lira gibi birşeydi fiyatı.
Silikon pek kullanmıyorum, kullansam da hırsız iğne tercih etmiyorum.
Fazla teferruata, belli bir yaştan sonra girmek de zor geliyor, daha çok işin keyfindeyiz artık :)