Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

JİG SEÇİMİ

aksoyabd

Yeni Üye
Adı
abdullah aksoy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar bende 2-12 gram atarlı okuma kamış var. 10 gram fujin jig almıştım. Trabzon/Araklı bölgesinde balığa gidiyorum. 10 gram jigi atarken sıkıntım yok ama aksiyon vererken çok yoruyor beni. size sorum şu kaç gram jig atmalıyım sizce ? 5 gram atsam sanki gitmeyecek gibi ? 8 gram mı alsam acaba? yoksa bazıları diyor 2-12 gram olunca ikisini topla 14 gram eder yarısı 7 gram mı almalıyım? siz olsaydınız nasıl yapardınız veya nasıl yapıyorsunuz.

aksoyabd

Yeni Üye
Adı
abdullah aksoy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tutacağım balıklar levrek, sargan, lüfer, istavrit..

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
7,5-8 gram o kamış için ideal ağırlıktır. Daha ağır jigler hem seni yorar hem de o kamışı yıpratır.

aksoyabd

Yeni Üye
Adı
abdullah aksoy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
5 gram alırsam bu sefer atış menzilim düşer dimi usta , 8 gram olan svage jiglerden alayım o zaman

AQUARiUM

Üye
Adı
Başar Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
5 gram alırsam bu sefer atış menzilim düşer dimi usta , 8 gram olan svage jiglerden alayım o zaman
5 gr da erimin düşmemesi lazım,kamışla alakalı bir durumdur. Ama yukarıda usta bir arkadaşında dediği gibi kamışın atar aralıklarını toplayıp böldüğünde çıkan rakam en güzeli. Rasgele.

aksoyabd

Yeni Üye
Adı
abdullah aksoy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cevapladığın için tşkler dostum