Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jig Tavsiyesi

bahadiraykt

Yeni Üye
Adı
Bahadır A.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selam dostlar,

Balığa yeni başlayan biriyim. Bir light spin takım dizdim. Daiwa BG 5-14 atarlı RF kamışım ve 2500 Exceler makine olarak kurdum. 0.25 lider ve 0.10 örgülü ip olarak sardım.

Sorum şu: sahte olarak 10-11 gram olanlardan aldım. Bir de kurşun olan küçüklerden (adını bilmiyorum) 15 gram olarak bulabildim.

Sanıyorum kamışım iyi bir kamış, 252cm boyu ve materyalinin sağlam olduğunu biliyorum (bir dost tavsiyesi oldu)

Bu kurşun yemdeki 1 gramlık fark kamışı zorlar mı? Ve yapılmaması gereken bir durum mudur? Artısı eksisi nedir?

çok teşekkürler cevaplarınız için.

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam dostlar,

Balığa yeni başlayan biriyim. Bir light spin takım dizdim. Daiwa BG 5-14 atarlı RF kamışım ve 2500 Exceler makine olarak kurdum. 0.25 lider ve 0.10 örgülü ip olarak sardım.

Sorum şu: sahte olarak 10-11 gram olanlardan aldım. Bir de kurşun olan küçüklerden (adını bilmiyorum) 15 gram olarak bulabildim.

Sanıyorum kamışım iyi bir kamış, 252cm boyu ve materyalinin sağlam olduğunu biliyorum (bir dost tavsiyesi oldu)

Bu kurşun yemdeki 1 gramlık fark kamışı zorlar mı? Ve yapılmaması gereken bir durum mudur? Artısı eksisi nedir?

çok teşekkürler cevaplarınız için.
Atis yaparken kamcilamassaniz, abanmasaniz bir sey olmaz. Ama tahminim o ki kamisinizin en ideal atari 8-12 arasi.

bahadiraykt

Yeni Üye
Adı
Bahadır A.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şimdi hassas tartı ile ölçtüm iğnesi falan 18 grama denk geliyor. Sanıyorum biraz ağır kaçıyor benim kamışa.