Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jighead Arkası Kıstırma Fikri Yardim

Jighead arkasi kistirma uygun olurmu

• Kullanılan toplam oy
    9

Spinning

Üye
Adı
Berat
Merhaba arkadaslar benim kamisim 8-30 ben 5gr jig atmak istiyorum ama lrf kamisi alamam elimde vermz marka silikon var ama kullanamiyorum 15gr lik jiglerin bu silikonda verimsiz oldugu soyleniyor bu dogrumudur? acaba bu jigin 1mt arkasina kıstırma kursun koysam 4-5gr lik verimli olurmu ?
Kistirma kursun misinayi yipratirmi?

Cevaplarini esirgeyen ve esirgemeyen herkeze tesekkur ediyorum :D

Lutfen yardim edin

Spinning

Üye
Adı
Berat
Lutfen yardim edin arkadaslar ya okuyup gecmeyin !!!!!!

Seref abi peki bu kistirma misinaya zarar verirmi

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silikon takacağına göre 5 gr. jig değil de sanırım 5 gr. lık jighead'den bahsediyorsun. silikonun da kendi ağırlığı var. 5 gr. jighead ile kombinlenince toplam ağırlık 10 gramın üstüne çıkar ve elindeki kamışın atar aralığı içinde kalır. O nedenle elindeki mevcut kamışla bahsettiğin kombini kıstırma kurşun olmadan kullanabilirsin.

Spinning

Üye
Adı
Berat
Silikon takacağına göre 5 gr. jig değil de sanırım 5 gr. lık jighead'den bahsediyorsun. silikonun da kendi ağırlığı var. 5 gr. jighead ile kombinlenince toplam ağırlık 10 gramın üstüne çıkar ve elindeki kamışın atar aralığı içinde kalır. O nedenle elindeki mevcut kamışla bahsettiğin kombini kıstırma kurşun olmadan kullanabilirsin.
Ama yaklasik 0,5grlik silikonlar elimde mevcut onlari degerlendirmek istiyorum arastirdigim kadariyla 10-15gr lik jogheadlar uygun degilmis o yuzden kistirma kursun fikri aklima gelmisti
Acaba kistirma kursun taksam yaklasik 70-80cm arkasina avci olurmu

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ama yaklasik 0,5grlik silikonlar elimde mevcut onlari degerlendirmek istiyorum arastirdigim kadariyla 10-15gr lik jogheadlar uygun degilmis o yuzden kistirma kursun fikri aklima gelmisti
Acaba kistirma kursun taksam yaklasik 70-80cm arkasina avci olurmu
Peki hiç 5 gramlık jighead+silikonu atmayı denedin mi? Bence iyi mesafelere atabilirmişsin gibi geliyor.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O da olmazsa ana bedenden gelen misinaya 10 gram delikli gezer kurşun+boncuk+fırdöndü...Önüne de 70-80 cm köstek bedeni ve en uca da silikonu takacağın tek iğne ile bir takım yaratabilirsin. Jigheadsiz bir takım yani...

Spinning

Üye
Adı
Berat
Peki hiç 5 gramlık jighead+silikonu atmayı denedin mi? Bence iyi mesafelere atabilirmişsin gibi geliyor.
Henuz denemedim abi sizden bilgi alip o bilgilere gore bir zoka almak istiyorum buarada netten baktim bulamadim bana 6no igne 5gr jighead onerebilirmisiniz link falan yoksa piyasada boyle bir zoka yokmu

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Henuz denemedim abi sizden bilgi alip o bilgilere gore bir zoka almak istiyorum buarada netten baktim bulamadim bana 6no igne 5gr jighead onerebilirmisiniz link falan yoksa piyasada boyle bir zoka yokmu
Netten değil de civarındaki bir av bayiine gidebilsen daha iyi olacak bence. Bir çok alternatifi yerinde görürsün hem.

Spinning

Üye
Adı
Berat
Netten değil de civarındaki bir av bayiine gidebilsen daha iyi olacak bence. Bir çok alternatifi yerinde görürsün hem.
Haklisin abi zaten bugun mudanya taraflarina gidicem istavrit falan almaya ozaman ordaki bayiiye bi sorarim abi bide sana birsey sorcam bu jigheadlar 5grliklar falan lrf kamislariyla kac metre atiliyir genel olarak