Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamislardaki EVA sap(sunger)larda tirnak izleri giderme

Engin Daiwa

Aktif Üye
Katılım
27 Ağu 2017
Mesajlar
248
Tepkime puanı
623
Puanları
93
Yaş
40
Konum
Istanbul
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba, bugun ogrenip denedigim ve cok guzel sonuc aldigim bir bilgi paylasmak istiyorum. Bildiginiz gibi cogu kamisin eva sunger saplarinda bazi tirnak izleri ve zedelenmeler bulunabiliyor. Ozellikle teshirde yer alan urunlerde. Cunku insanimizin eva sungeri tirnagini batirarak test etme gibi bir aliskanligi var ve bu da inanilmaz irite edici bir goruntu olusturuyor. (Bu insanlari da sevgi ve saygiyla da anlamadan gecemeyecegim) Internetten yabanci forumlarda bir arastirma yaptim ve cozumun kaynar su oldugunu ogrendim. Arkadaslar cok dikkatli bir sekilde kaynar suyu eva sungerdeki izlerin uzerine dokun, kamisa gelmemesine dikkat edin, kisa bir sure sonra sunger eski formuna rahatlikla geliyor (eger sungerde kesik yoksa sadece gocukler varsa 10 dakikada gecmis oluyor) Riski ne olabilir, sungerin altindaki yapistiriciyi deforme edebilir fakat ben bunu gozlemlemedim, cunku sunger kalin ve asagiya kadar isinin gececegini pek sanmiyorum zaten kaynar suyu doktukten saniyeler sonra suyun sicakligi el yakmayacak sekilde dusuyor. Sizler de once bir arastirin, bu izler sizi de benim kadar rahatsiz ediyorsa kesinlikle denemeye deger.
 

agartan

Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
27,690
Tepkime puanı
15,577
Puanları
113
Yaş
58
Konum
İstanbul
Adı
Şeref
Ekstra titizler için faydalı olabilecek bilgi.. :)
 

spinci

Aktif Üye
Katılım
1 Ara 2015
Mesajlar
241
Tepkime puanı
316
Puanları
63
Yaş
37
Konum
Milas
Adı
Tenekeci
Cidden güzel bilgiymiş,

Bir keresinde gece suyun içinde olduğumuz bir avda balık griplemem gerekti ve arkadaşıma yardım edeyim derken makineyi suya daldırmamak için kamışı dişlerimle tutmuştum, hala diş izlerim duruyor, bayağıdır gözüme takılıyor.

İlk fırsatta denemem lazım.

Teşekkürler..