Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendo Surfcasting X8 İp Misina

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık bir senedir Shimano kairiki kullanıyorum 0.16 yada 0.15 olması lazım önüne de 0.20 ve üzeri eski shorejig iplerimden lider yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hocam

Msj yazdıktan sonra güncelleme bu işin çivisi çıkmış 1500 TL ip mi olur arkadaş 😮
Aynen ve maalesef. Ates pahasi o yuzden biraz daha bekleyecem maalesef. Yoksa hanimla papaz olurum valla :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bekar olsam maasimi basardim bu hobiye ama evli ve ehli gecim bi magdurum, ona cimrilik degil caresizlik diyelim :)
O bana takılıyor hocam size değildi mesajı :)

Bence kendo alın geçin 0.16 değilde bir numara küçüğünü alın en fazla ip rulmanı masrafı çıkar onu da uygun fiyatlı değişiyorlar

Belki farklı ip tavsiyeleri de gelir

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tamamdır yarın kendo alıp geçeceğim, teşekkürler.

Aaa54

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar, kendi surf konik kafa takımda 0.10 ( sanırım 0.8 pe ) mj dangan kullanıyorum. Ciddi mesafeler atıyor, tabi soksuz kullanmak imkansız önüne 10 15 metre arası 0.18 halat gibi bir ip ile şok atıyorum.

Önceki süreçte remixon 0.13 kullanıyordum, o da ince ve erimi iyi. Su tutması orta halli, fp açısından tatmin edici seviyede ve kendodan da bir tık uygun olabilir.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler, kendı 0.15 siparıs ettım ama remıxonu da merak edıyordum
Yedek makınam ıcın onu degerlendırecem param olunca