Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kışın Balık Tutabilirmiyim? (Marmara Lrf)

4efsane4

Yeni Üye
Adı
ali
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar LRF ye yeni başlamış bir kişi olarak gerek takıma aldığım gerek yem aldığım yerlerden hep şunu duyuyorum yazın güzel kışın bunu kullanamazsın vs tarzında yorumlar alıyorum Lrf yi gerçekten çok sevdim bu konuda deneyim ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim
Bazı bilgiler:
Avrupa yakasında oturuyorum genellikle yakınlarda avlanıyorum florya avcılar yeşilköy gibi
Elimdeki Takım Daiwa Legalis 1-12 yakında aji takımıda alacağım şuan bütçe ayırıyorum.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Oguzhan_T

Üye
Adı
Oğuzhan
Merhabalar LRF ye yeni başlamış bir kişi olarak gerek takıma aldığım gerek yem aldığım yerlerden hep şunu duyuyorum yazın güzel kışın bunu kullanamazsın vs tarzında yorumlar alıyorum Lrf yi gerçekten çok sevdim bu konuda deneyim ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim
Bazı bilgiler:
Avrupa yakasında oturuyorum genellikle yakınlarda avlanıyorum florya avcılar yeşilköy gibi
Elimdeki Takım Daiwa Legalis 1-12 yakında aji takımıda alacağım şuan bütçe ayırıyorum.
1. olarak hedef balık nedir ?

2. olarak kışın marmarada LRF yapılmaz değil yapılır ama sinir stres sahibi olursunuz, lodosta 1,2gr jighead'ı attığınızda sizin gerinize gider. Lüfer için konuşuyorum İstanbulda yeri geliyor balık o kadar açıkta oluyor ki spinin bile atış erimi yetersiz geldiği için dünyada örneği olmayan surf casting disiplini ortaya çıktı ki. Boğazda 200-250gr kurşunlar ile sahteyi belli bir erime ulaştırmaya çalışıyor insanlar.

Hafif takım ile at-çek sevityorsanız ve spin takımınız varsa boğazın prensi lüfer yakın zamanda giriş yapıcak tek tük karedenizden girmeye başladı bence ona yoğunlaşın yoksada ilk olarak spin takım edinin, bazen 5gr kaşığada ailevi sorunlar yaşayıp kendini kıyıya vuran çinekop, sarıkanat lüfer denk gelir ama onun denk geldiği yerde siz 1,2 tane çekersiniz yanınızdaki kovayı doldurur. Tabii ki şuda var özellikle lüfer zamanı istanbulda meralar cuma namazında saf tutar gibi sıralandığı için siz hafif takımla akıntıdan etkilenip milletin takımınıda alıcaksınız 5 atıştan sonra size homurdanmaya başlayacaklar.

Son düzenleme:

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Kışın da LRF gayet güzel olur. Fakat sizin üşenmeden, akıntısı çok olmayan, rüzgara maruz kalmayan meraları dolaşmanız. LRF keyif işidir. Kendinizi balık avlamak için şartlamamanız gerekir. Termosunuza sıcak çayınızı, kahvenizi alıp bi kaç atıştırmalık ile beraber kafa dinleyip doğa ile baş başa kalacağınız bir aktivite olarak düşünürseniz hem balığınızı avlayıp hem de çok güzel keyifli zaman geçirirsiniz. Çok güzel iri istavrit, eşkina, mırmır hatta bazen levrek bile denk gelebilir. Bulunduğunuz lokasyon gayet uygun Yenikapı, Florya, B.Çekmece, Avcılar, Silivri ve Tekirdağ' a kadar olan kıyı şeridi.