Anilckarahan
Yeni Üye
- Adı
- Anıl
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Merhabalar... bu foruma yeni katıldım, birkaç haftadır bir olta almak istiyorum. fakat balıkçılık hakkında daha önce az tecrübe yaşadım ve hangi oltayı kullanmam gerektigini bilmiyorum..
Öncelikle size bazi bilgiler vereyim
Ben bitlis/ adilcevaz da yaşıyorum.
Van gölü kıyısında ve aygır gölü kıyısında balıklar tutmayı düşünüyorum
Van golu sodalı bir suya sahip ve sadece inci kefeli yaşıyor diye biliyorum...
Aygır gölü ise volkanik bir patlama sonucu olusmus kar ve nehir suyuyla beslenen yaklasik 3 kilometre kare olan küçük bir göl , tatlı su gölüdür ve alabalik , aynalı ve pullu sazan yaşar
Bütçem 100-200 arası yani aldığım olta cok çok profosyonel olmasına gerek yok ama kırılıp da elimde kalmasın istiyorum.
Sizlerden tavsiyeler, öneriler, hangi oltayı kullanmam gerektigini, ve nerden satın alabileceğimi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Öncelikle size bazi bilgiler vereyim
Ben bitlis/ adilcevaz da yaşıyorum.
Van gölü kıyısında ve aygır gölü kıyısında balıklar tutmayı düşünüyorum
Van golu sodalı bir suya sahip ve sadece inci kefeli yaşıyor diye biliyorum...
Aygır gölü ise volkanik bir patlama sonucu olusmus kar ve nehir suyuyla beslenen yaklasik 3 kilometre kare olan küçük bir göl , tatlı su gölüdür ve alabalik , aynalı ve pullu sazan yaşar
Bütçem 100-200 arası yani aldığım olta cok çok profosyonel olmasına gerek yok ama kırılıp da elimde kalmasın istiyorum.
Sizlerden tavsiyeler, öneriler, hangi oltayı kullanmam gerektigini, ve nerden satın alabileceğimi öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...