Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KONU DIŞI : sülünez alerji yapar mı

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
bana yapmıyor, sana yapıyorsa bilmem. olur olur,dikkatli olmak lazım

twiggyramirez

Yeni Üye
bilgiler için tşkler sağlık ocağına gittim, doktor sana bişey dokunmuş bahsettiğin şey de olabilir diyip alerji ilacı verdi, şuan bişeyim yok ama sivri sinek vs değil ilk defa böyle oluyorum.. avlak yeri değirmendere yüzbaşılar sondu ;)

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Silünezde pire var mıydı?:D

Suya girmiş olsaydınız bir deniz anası türü veya kurt derdim. Silünezin temas etmediği yerlerde kaşıntı olduğuna göre başka bir nedeni de olabilir.

Şu an palamut bol, aşırı yediyseniz, proteinin üreye dönüşmesi sonucu böbrekler yetersiz geldiğinden deriden atılıyor da olabilir. Bu nedenleyse çözüm damardan 10 cc kalsiyum.

Bu nekadar tehlikeli bir açıklama şaka bile yapıyor olsanız ilaç tavsiyesi sonucunda neler olabileceğini göz önüne getirmenizi ve bu tür reçeteler vermemenizi dilerim..

malkoc

Aktif Üye
Adı
irfan
fasda da yendiğini gördüm en işlek caddelerde haşlanmış salyangoz ve silünes yenmektedir.Ama alerji işine bir şey diyemem ben her avda kullanırım coğu zamanda gider ben çıkarırım ama bende herhangi bir sey yok

adanalıbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Mehmet
selamlar dün gece 4 e kadar sülünez ile mırmıra attık, yemi takarken haliyle temas ediyorsunuz. eve dönmeye yakın kaşınmaya başladım.. eve geldiğimde kollarım bacaklarım ve bazı yerlerimin büyük büyük kabarmış kıpkırmızı olduğunu gördüm sabah 7ye kadar kaşınmaktan uyuyamadım. uzun zamandır böyle alerji olmamıştım. acaba bunun sülünezle alakası olabilir mi başına gelen oldu mu?
Merhaba
Ben sülünesi çıplak elle iğneye takıyordum sonra ellerimin içi kızardı derisi mevsim değişiminde olduğu gibi soyuldu
Başta önemsemedim 1 ay kadar sonra yine aynısı oldu aynı şekilde
Sonra ameliyat eldiveni kullandım fayda etsede kısmen kızarma ve soyulma oldu
Siyah kalın temizlik eldiveni ve üstüne inşaat eldiveni giyip denedim 2 defa falan fayda etti ama sonra yine çıplak elle temas etmiş gibi kızarıklık ve soyulma oldu
Tek faydası elimde 2 küçük siğil vardı kökten çözdü kayboldu 😊
Sanırım bende de alerji yapıyor