Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Küçükçekmeceden Herkeze Selamlar

eko59

Yeni Üye
Adı
Erkan SİMSAR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar ben Erkan yaşım 29 İstanbul K.çekmecede yaşıyorum aranıza yeni katıldım çocuk yaştan beri balık sevdalısıyım ama bu aralar spin olta olayına acayip merak sardım elimde olan olta takımları bir kenara bırakıp şu son iki üç haftadır kendimce yaptığım araştırmalara göre spin olta takımı kurmaya karar verdim ve bugün takımımı kurmuş bulunmaktayım ama iyimi yaptım kötümü yaptım tecrübeli abilerimin arkadaşlarımın da öneri fikirlerini almak isterim hepinizin öneri ve fikirleri benim için önemli ve değerlidir.Şimdi kurduğum takıma gelirsek kamışım Lineaeffe Drop Shot 270 cm 7-30gr Spin Olta Kamışı makinem Okuma Avenger FD AV-30 (5,0;1) 6+1 bb Olta Makinesi misina ipim ise KENDO Dyneema X4 0.18mm 9.0 kg sizce nasıl bir takım uyumlumu iş görürmü şimdiden herkeze teşekkürler saygılar...

scorpion26

Daimi Üye
İş görür ama yol yapmayı göze alman lazım spin için. Öyle yeşilköye iner Avcılar gider alırım balıkları diyorsan işin zor. Ben olsam tatlı suda turna peşine düşerdim. Ya da lüfer kovalıycan. Levrek mi, ben 4 senedir görmedim umarım sen bu kadar beklemezsin.

eko59

Yeni Üye
Adı
Erkan SİMSAR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Murat abi öneri ve fikrin için teşekkür ederim.Bir söz var çok hoşuma gidiyor "Yokuş yukarı çıkmak zordur ama manzara tepeden seyredilir" illaki yol yapmam gerekicek hedefe ulaşmam için seninde belirttiğin gibi sadece yeşilköy avcılar ile olucak iş değil farkındayım.Bu spin at çek olayında çok yeniyim daha yolun başındayım onunda farkındayım ama zamanla inşallah bende sizler gibi tecrübeler edinip kendimi geliştiriceğimi biliyorum.Ama üzülerek ama sevinerek güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim saygılar sevgiler.

eko59

Yeni Üye
Adı
Erkan SİMSAR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldin Erkan
Şimdi lüfer ailesi ile şansını denemeye ve tecrübeni artırmaya başlamanın tam zamanı.
Rast gelsin
Hoşbuldum Şeref bey güzel yorumunuz için teşekkürler inşallah bende zamanı gelince edindiğim bilgi ve tecrübeleri siz değerli arkadaş dostlarımla paylaşmak isterim saygılar.

eko59

Yeni Üye
Adı
Erkan SİMSAR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@agartan birde mera öneriniz varmı şuan için bu konularda bilgim ve tecrübem sıfır bu konuda da fikir verirseniz çok mutlu olurum.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
@agartan birde mera öneriniz varmı şuan için bu konularda bilgim ve tecrübem sıfır bu konuda da fikir verirseniz çok mutlu olurum.
Lüfer geceleri kıyıya iyice yaklaşan bir balık. Bir de ışıklı alanlar avcılık açısından daha şanslı.
Bu şekilde bakınca tüm sahil şeridinde avlanma şansı var. Bunun dışında nokta tarifi verebileceğim bir mera maalesef yok

eko59

Yeni Üye
Adı
Erkan SİMSAR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lüfer geceleri kıyıya iyice yaklaşan bir balık. Bir de ışıklı alanlar avcılık açısından daha şanslı.
Bu şekilde bakınca tüm sahil şeridinde avlanma şansı var. Bunun dışında nokta tarifi verebileceğim bir mera maalesef yok
Bunu öğrenmem bile nasıl bir yol izlemem gerektiğini kafamda az çok canlandırdı. İlginiz için teşekkürler saygılar.