Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurban paşası 6.050 gr.

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba,
Öncelikle herkesin kurban bayramını tebrik ederim, sağlık ve afiyetle nice bayramlara inşallah.
Kurban bayramının 1.günü sonunda "acil kaçamak" ihtiyacı türeyiverdi içimde.
Bir kaç telefon görüşmesinden sonra epey uzun sayılabilecek bir rota belirledik ve gecesinde yola çıktık.
Sabahın ilk dakikalarında henüz doğmayan güneşin o kırıcı aydınlığında rapalayı çok inandırıcı olan büyük bir kayanın sebep olduğu köpük deryasının tam içine yolladım...
Hani hep rapala atmayı hayal ettiğimiz ama balık gelirse de nasıl çıkar ulan burdan dediğimiz türden bir yer..
30-50 cm dalarlı büyükçe bir rapala..
Sudaki bol dalga ve köpüğe karşın en ufak bir bulanıklık olmaması nedeniyle oldukça gerçekçi bir renk kullandım.
Belki 10. atışım falandı...
Kaya mı balık mı olduğunu ayırt etmeme pek yaramayan o kırt sesinden bir bir buçuk saniye sonra boşalmaya başlayan kalama ile nabzımın 300lere fırlaması bir oldu..
(Bu andrenalin patlamasının bir balıkçı için başka bir örneği var mı bilemiyorum ??)
Sağlam bir balık olduğu kafasını hiç çevirmeye niyetli olmamasından belliydi..
hızla ip almaya devam ediyordu..
Ama o kritik 10-15 saniye içinde kafasını çeviremessem bir şekilde kaçacağını da biliyordum.
bu nedenle levrek avında hiç sevmediğim krtik bir hamle ile kalamayı sıktım ve kamış ile balığın yönünü çevirmeyi başardım..
Neredeyse sudan çok kayanın olduğu böyle bir merada büyük bir riskti ama balık da %90 bendeydi artık :harika:
1,2 dakikalık kalamalı oyunun ardından büyük dalgaların da yardımıyla yaklaşık 20 metre önümde balık su üstüne çıkmıştı.
Mümkün olduğu kadar kafasını yarı suda yarı havada tutmaya çalıştım ve bu şekilde kıyılattım. Ardında grip yardımıyla sudan zor da olsa kestik hayvanı.
Tam da Kurban bayramına yakışır bir cüssede bir levrekti.
Tüm bu anlattıklarımın kayıtlı olduğu güzel bir video da olmasına rağmen malum nedenler yüzünden paylaşamıyorum.
Benim için unutulmaz avlar arasında olması nedeniyle sizinle de bu kısa hatırayı paylaşmak istedim.
Daha iyileri sizlere rastgelsin.
Zenaq plaisir answer 99
Stella 4000-yumeya spool
Daiwa tournament 8 braid 0,16 (yeşil)
0,35 mm mono şok
Ima 1 no klips
15 cm 30-50 dalarlı sahte

1.jpeg
2.jpeg

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam bayrama yakisir bir paşa, tebrik ederim.. Daha buyuklerine insallah.. :)

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
Muhteşem. ... tebrik ederim.. bu paşanın yaverleri nerede?

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Ahmet;
Tebrik ederim,güzel bir av raporu,tuttuğun paşa, çifte bayram yaşatmış sana :harika:
Her daim rast gelmesi dileğiyle.:)

B

BS Okuru

Misafir
Ekipmanda balikda çok güzel Tebrikler.. Daha güzel avlar yapmanız dileğiyle Rastgelsin..

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel hayranlık verici bir balık ve av olmuş tebrikler :) hangi şehirde avlandı bu balık en azından onu yazsaydınız hani avlak söylenmez de, hangi denizde bile avlandığını gizlemişsiniz

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok güzel hayranlık verici bir balık ve av olmuş tebrikler :) hangi şehirde avlandı bu balık en azından onu yazsaydınız hani avlak söylenmez de, hangi denizde bile avlandığını gizlemişsiniz
Bende sahteyi sorcaktim ama korkudan soramadim :)

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tam bayrama yakisir bir paşa, tebrik ederim.. Daha buyuklerine insallah.. :)
Teşekkür ederim :) İnşallah,

Muhteşem. ... tebrik ederim.. bu paşanın yaverleri nerede?
Teşekkür ederim..2 adet yaver var. onlar da toplam 5,5 kilo geldi.
Tebrikler.:harika: Millet el kadar balığı kameraya sokar kol gibi gösterir, siz bacak kadar balığı 2 kiloymuş gibi çekmişsiniz.:D
Tarz meselesi diyelim :) Bu camiada dengeler çok hassaslaştı. Daha fazla konuyu dağıtmak doğru olmaz şimdi burada :) ama mütevazi ve dürüst olmak her zaman iyidir :) Teşekkürler
Sevgili Ahmet;
Tebrik ederim,güzel bir av raporu,tuttuğun paşa, çifte bayram yaşatmış sana :harika:
Her daim rast gelmesi dileğiyle.:)
Önder abicim teşekkürlerimi sunuyorum. erçekten çifte bayram oldu. ama yorucu :)
Ekipmanda balikda çok güzel Tebrikler.. Daha güzel avlar yapmanız dileğiyle Rastgelsin..
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim gerçekten güzel bir balık evet. Kuzey ege denizinde av yaptık :)

Bende sahteyi sorcaktim ama korkudan soramadim :)
İnanın ürün saklamak veya kıskanmak değil mesele. Daha önce de belirttim bu hobinin ticareti garip bir yere doğru gitti ve gidiyor da. Ben x firmasının ürünüyle balık yakaladığımda malum camiada 2 seçenek ortaya çıkıyor. "ya yalan ya da x firmasının yardakçısı.." 3. ihtimal yok.
Ürün özelliklerini birebir yazdım. ama bir gerçek daha var ki kesinlikle meraya göre sahte kullanmak gerektiği. Bunu da en güzel kendi tecrübeleriniz ile yaşıyorsunuz. birazcık zaman sadece ;)

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah süper kuzu..Kuzey ege dedin bende kıpırdanmalar başladı ama kaya yapısı daha baya kuzey gibi ben az daha sabredeyim.