Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurşun arkası silikon

Rasan1716

Üye
Katılım
27 May 2020
Mesajlar
65
Tepkime puanı
17
Puanları
8
Adı
Memo
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Elimde10-30 atarlı spin kamışım var ve 5 cm lik ince küçük sahte kurtçuk var.Bu silikonu nasıl kullanabilirim.Kurşun arkası düşünüyorum.Silikona jighead değil de normal iğne takacağım.Eğer bu şekilde uygunsa iğneyi jighead takar gibi mi takmalıyım ve nasıl aksiyon vermeliyim?Önerileriniz nelerdir?
 

erkanenginn

Aktif Üye
Katılım
9 Mar 2018
Mesajlar
250
Tepkime puanı
394
Puanları
63
Yaş
39
Konum
izmir
Slikon için kurşun arkası değil de bombardo arkası kullanmak daha sağlıklı sonuçlar veriyor
peki şöyle bir şey sorsam garip olurmu. bende spin kamış yok malesef teleskobik 3 mt.lık bauer marka 50 tl.lik bir kamış var. bununla bombardo 50 gr. lık arkasına zargana ipiyle cok zargana ve silikonla cok istavrit yakaladım. şuan elimde el yapımı ve acayip avcı 7 cm.lık dehset bır maket balık var sırtıyla inanılmaz sinaritler ve melanurlar yakalıyor . bu işerle uğraşan bir abim hediye etti. onun spin kamışıylada cok guzel avlar yaptı fakat bende spin kamış yok. kısaca soruya geleyım. bombardo arkası maket balık yuzdurulurmu acaba. bır kac denedım ama beceremedım . maket balık 7 cm ve 10 gr falandır cok hafıf. ama top arkası sılıkon yapıyorum ama maket balık olmuyo sebebı nedır yoksa zaten olmazmı boyle bısey