Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Stradic güzel bir makine ama shimano'nun üst düzey makinesi değil. Burada bütçenizi iyi değerlendirmenizi ve kamışa çok para yatırmadan alabildiğiniz en üst düzey makineyi almanızı tavsiye ederim. düşünürseniz aşağıda kendi kullandığım ve referans olabileceğim ekipmanlarla size bir kombinasyon oluşturdum. Fiyat olarak sizin takımınız ile hemen hemen aynı fiyat bareminde.Merhabalar
Stradic C3000 FL ve
Lateo R 86 ml 2.59 m 7-35
kombin yapmak istiyorum fikirlerinizi öğrenebilirmiyim ?
Tamamen karşıt görüşteyim. Özellikle istanbul'da spin avı yapıyorsanız önce makine değil kamış gelmeli, spin disiplini ile İstanbul'da ne avlanabilir ki stradic makineyi zorlasın?Stradic güzel bir makine ama shimano'nun üst düzey makinesi değil. Burada bütçenizi iyi değerlendirmenizi ve kamışa çok para yatırmadan alabildiğiniz en üst düzey makineyi almanızı tavsiye ederim. düşünürseniz aşağıda kendi kullandığım ve referans olabileceğim ekipmanlarla size bir kombinasyon oluşturdum. Fiyat olarak sizin takımınız ile hemen hemen aynı fiyat bareminde.
Shimano Vanquish FC C3000 MHG -- Okuma Helios 2.47m 15-45gr
Lateo R86 ML için Stradic C3000 FL yi değil kesinlikle Stradic 2500 FM yi tercih et.Merhabalar
Stradic C3000 FL ve
Lateo R 86 ml 2.59 m 7-35
kombin yapmak istiyorum fikirlerinizi öğrenebilirmiyim ?
Burada makinenin dişlilerini sıyırma meselesi değil. İstanbulda çıkan balığa shimanonun kıytırık makineleride dayanıyo fx alsın diyecek halimiz de yok, günün sonunda makine de bir konfor, segment arttıkça kuşgözü oluşmaması, daha da ileri atış için sarım teknolojilerinin değişmesi de bir konfor. Vanquish ve stradic arasında bu tarz farklarda var.Tamamen karşıt görüşteyim. Özellikle istanbul'da spin avı yapıyorsanız önce makine değil kamış gelmeli, spin disiplini ile İstanbul'da ne avlanabilir ki stradic makineyi zorlasın?
Kamışınız iyi olursa, hafif olursa uzun saatler av yapabilirsiniz. Son olarak kişisel fikrimi de söylemek isterim Shimano vanquish gibi gerçekten üst segment bir makineyi okuma bir kamışa takacağımı asla sanmıyorum. Takım biraz denk olmalı.