süheyl
Daimi Üye
- Adı
- süheyl
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Güzel bir haziran sabahı daha. akşamdan kararlaştırmıştım balığa gidecem diye düğün işi çıkınca düğüne gittik ozaman dedim sabah kıyıdan istavrit levrek denerim atçek ile sabah 4,30 sıralarında arabaydım nereye gideyim derken kendimi 18 km ileride buldum düşündümki yorulunca yazlığa giderim mesafe yakın uyur dinlenirim sabahın ışımasıyla beraber istavrit sürüleri su üstünde gözükmeye başladı atçek derken bir iki gelmeye başladı 1 kilo civarında almıştım saat 6:45 olmuştu az ilerde güzel bir hafif taşlık vardı oraya gideyim oturayım oturarak atayımki beni fark etmesin dedim burası tam levreğin suyu diye his ettim atçek yapmaya başladım aman dedim bu çok çok iyi düşürme endişesi ile yavaş yavaş kıyıya doğru aldım aldım ama acele ediyorum bu yanlız gezmez eşi nerde bunun 10-15 defa daha attım yok yer değiştirdim 25 metre ileri gittim meğer beni bekliyormuş orda
3.cü atışımda asıldı yavaş yavaş kıyıya aldım çok rahat şekilde ondan sonra dilimde şarkı mutluluk içinde önce eşimle güzel haberi paylaştım sonra abimle derken sizlerede yazmamak olurmu kalın sağlıcakla sizlerede daha iyileri rasgelsin...rasgele
not : şimdi uyuyorum allah kısmet ederse akşama lüfer istavrite gidecem
kamış= Shımano S906M
makina= Shımano sedona SE60H 4000
suni yemler = küçük silikon 3cm başınta 30 gr atış topu
malzeme seçiminde yardımcı olan www.hedefbalik.com ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.
3.cü atışımda asıldı yavaş yavaş kıyıya aldım çok rahat şekilde ondan sonra dilimde şarkı mutluluk içinde önce eşimle güzel haberi paylaştım sonra abimle derken sizlerede yazmamak olurmu kalın sağlıcakla sizlerede daha iyileri rasgelsin...rasgele
not : şimdi uyuyorum allah kısmet ederse akşama lüfer istavrite gidecem
kamış= Shımano S906M
makina= Shımano sedona SE60H 4000
suni yemler = küçük silikon 3cm başınta 30 gr atış topu
malzeme seçiminde yardımcı olan www.hedefbalik.com ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: