Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig)

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
süpürge den sonra buda iyi oldu bahadır abi.süpürge denemelerim çok verimli geçti .şimdide şemsiye ile bize yeni bir yol gösteriyosun abi çok çalıştıryrsun bizi:)
Sevgili Fatih,
Umarım faydalı olur. Süpürge denemelerini bizimle ne zaman paylaşacaksın? Gördüğün aksaklıklar, şöyle daha iyi oluyor dediğin havalar, su şartları vs deneyimlerin yok mu? Bizler de senden bir şeyler öğrenmeyi arzu ederiz.;) Lütfen sen de paylaş, bizde çalışalım:p
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yaşasın öğrenmek.:)
Yaşasın öğretmek.:)
Yaşasın levrek sevdası.:)

Okuyan,okuyacak tüm arkadaşlara kaynaklık edecek çok güzel bir çalışma.
Sevgili Emre,
Güzel sözlerin için teşekkürler.:)
Dediğin gibi; yakalarmış, kaçırırmış, çirkinmiş, güzelmiş, hepsi işin hikayesi. Aslolan; levrek sevdası...;)
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok güzel anlatmışsın Bahadır abi tebrik ediyorum abi bir sorum olacaktı acaba bu levrek şemsiyesini hazır olarak yurt içinden nereden bulabilirim? hayırlı akşamlar diliyorum
Sevgili Burak,
İlgin için teşekkür ederim. Levrek şemsiyesi maalesef yurt içinde yok. Hatta Amerika dışında kullanımını ben görmedim. Bu sebeple ancak e-bay, basspro, cabelas, abtlures gibi internet siteleri üzerinden getirtebilirsin. Fakat oradaki aramaları "alabama rig" veya umbrella rig" üzerinden yap.
Sevgi ve selamlarımla...

Not: Eğer iyi av verirse, üç rapor sonrası tezgahlarda göreceğimize garanti veriyorum.:)

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
Sevgili Burak,
İlgin için teşekkür ederim. Levrek şemsiyesi maalesef yurt içinde yok. Hatta Amerika dışında kullanımını ben görmedim. Bu sebeple ancak e-bay, basspro, cabelas, abtlures gibi internet siteleri üzerinden getirtebilirsin. Fakat oradaki aramaları "alabama rig" veya umbrella rig" üzerinden yap.
Sevgi ve selamlarımla...

Not: Eğer iyi av verirse, üç rapor sonrası tezgahlarda göreceğimize garanti veriyorum.:)
abicim senin tezgahında görelim fikirde senden geldi

osman_kara

Yeni Üye
yazayım mı yazmayım bilemedim ama bu levrek şemsiyesini bedava almanın yolunu biliyorum.fakat reklam olur diye buradan yazmak istemiyorum.ilgilenenlere yazabilirim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
yazayım mı yazmayım bilemedim ama bu levrek şemsiyesini bedava almanın yolunu biliyorum.fakat reklam olur diye buradan yazmak istemiyorum.ilgilenenlere yazabilirim.
Kimse kimseye bedava bir şey vermez bence..
Yöntemi merak ettim ben..

TV de satılan bazı ürünleri sözde bedavaya dağıtıyorlar.
Bedavayı ekranın altına minicik yazdıkları kargo parasını görünce anlıyorsun... :D

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
balık bu şemsiyedeki telleri görüp etkilenmiyor ve yakalanıyorsa , FC misina falan yalan demektir ne dersiniz ? leader falan hiç girmiyorum bile :)