Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video Levrek - Top Arkası Silikon İle

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar
Gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Top arkası silikon tekniğini kullanarak ilk atışta güzel bir levrek almayı başardım. Ancak görüntü alabilmek için elimde balıkla çok oynayınca yakındaki iki ticari tekne balığı fark edip meranın her iki yanına da ağ serince avımı erken bitirmek zorunda kaldım.
Gerçi deniz iyice yatmış küçük birkaç melanurdan başka vuruş olmamıştı. Son zamanlarda gittiğim tüm meralarda kilometrelerce ağ görüp sürekli yer değiştirmek, boş yer aramak ve avın sürekli bir iki balık aldıktan sonra dalgıçlar ve ticari teknelerin ağ sermesi sonucu yarım kalması canımı sıksa da melanur avında ilk atışta piyangodan çıkan bu güzel levrekle sevindim.
Umarım sizler de izlerken keyif alırsınız.
Videolarıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, iyi seyirler dilerim

Yer: Didim Arıtma burnu (fener yanı)
Kamış : Savage Gear sgs6 30/70
Makine : Daiwa bgrr lt 5000
Silikon: Balza Soft Bait 55mm -0.9 gr. jighead siz

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Tebrikler üstat rast gelsin👏

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Can
İlk atışta balık almak ne güzel şans.
Ticari av yasağı küçük tekneleri de kapsamalı ve kapalı sezonda sadece ve sadece olta balığına izin verilmeli.
Zıpkıncıların da olta atılan yerden uzakta balık aramaları gerekirken çoğu zaman mera bozucu hareketler yapıyor olmalarına kızıyorum. Kara kıyıda zıpkın avı da yasak olmalı.

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Can
İlk atışta balık almak ne güzel şans.
Ticari av yasağı küçük tekneleri de kapsamalı ve kapalı sezonda sadece ve sadece olta balığına izin verilmeli.
Zıpkıncıların da olta atılan yerden uzakta balık aramaları gerekirken çoğu zaman mera bozucu hareketler yapıyor olmalarına kızıyorum. Kara kıyıda zıpkın avı da yasak olmalı.
Bu hafta ilk balığı alıp mera değiştirdiğim veya avı bitirdiğim çok oldu. Elimizde 1 olta atacak yer bulamıyoruz ağlardan. Onlarda nasibinin peşinde elbette ülkeye ekonomik değer katmak için ticari balıkçılık şart ama limiti olmalı denetim olmalı. Bu şekilde zararı daha fazla oluyor. Biz şikayet ettiğimizde bize söylenen şu, küçük ticari teknelere serbest ,plajlar dışında her yer serbest deniyor. Ve kilometrelerce atılıyor. Bindiği dalı kesmekten başka birsey değil.

Adı
Akın
Merhaba Arkadaşlar
Top arkası silikon tekniğini kullanarak ilk atışta güzel bir levrek almayı başardım. Ancak görüntü alabilmek için elimde balıkla çok oynayınca yakındaki iki ticari tekne balığı fark edip meranın her iki yanına da ağ serince avımı erken bitirmek zorunda kaldım.
Gerçi deniz iyice yatmış küçük birkaç melanurdan başka vuruş olmamıştı. Son zamanlarda gittiğim tüm meralarda kilometrelerce ağ görüp sürekli yer değiştirmek, boş yer aramak ve avın sürekli bir iki balık aldıktan sonra dalgıçlar ve ticari teknelerin ağ sermesi sonucu yarım kalması canımı sıksa da melanur avında ilk atışta piyangodan çıkan bu güzel levrekle sevindim.
Videolarıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, iyi seyirler dilerim

Maşallah levrek de levrekmiş kanka helal. Geldiğimde bende yakalayacagim bundan.🙂 Atarken dolaşıyor mu böyle ?

Adı
Mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar

Tebrikler süper olmuş