OguzhanHacibaloglu
Aktif Üye
- Adı
- Oğuzhan HACIBALOĞLU
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Sevgili forum üyeleri,
Herkese iyi akşamlar...
Şimdi hali hazirda guzel bi spin setim ve artamaya devam eden rapalalarim var ancak ege sularında olduğu gibi avcı balık maalesef burada fazla yok veya ben dogru merayı bulamıyorum neyse
Bende diyorum ki madem spin işi sezonluk oluyor,sezonu gelene kadar lrf ile eğlenceye kaldığı yerden devam edeyim sezon gelince spine devam edeyim. Hal böyle olunca da tabiki bir spin set dizmek düşüyor banada.
Kafamda konu hakkında birkaç soru işareti var;
1. Makinama elimde kalan 0.22 örgü sarıp ucuna 2
metre civarında bir leader yapsam olur mu ? Örneğin 0.12 veya 0.16.
2. Alacağım kamisin atar aralığı sizce ne olmalı?
3. Makina olarak shimano sienna düşündüm oda
aklima ilk gelen o oldugu için önerilere açığım.
4. Başlangıç olarak hangi jigheadleri,hangi
silikonları,hangi sahteleri alayım şimdiden duyar gibiyim duo tetra works dediginizi
5.Aynı zamanda elimde heveslenip aldığım kendonun baby jigleri var yanina yenilerini ekleyeyim mi yoksa baska marka jigler ile yoluma devam mı edeyim?
6. Sen spine devam et LRF hiç başlama mı diyorsunuz yoksa
Teşekkürler,
Saygılar...
Herkese iyi akşamlar...
Şimdi hali hazirda guzel bi spin setim ve artamaya devam eden rapalalarim var ancak ege sularında olduğu gibi avcı balık maalesef burada fazla yok veya ben dogru merayı bulamıyorum neyse
Bende diyorum ki madem spin işi sezonluk oluyor,sezonu gelene kadar lrf ile eğlenceye kaldığı yerden devam edeyim sezon gelince spine devam edeyim. Hal böyle olunca da tabiki bir spin set dizmek düşüyor banada.
Kafamda konu hakkında birkaç soru işareti var;
1. Makinama elimde kalan 0.22 örgü sarıp ucuna 2
metre civarında bir leader yapsam olur mu ? Örneğin 0.12 veya 0.16.
2. Alacağım kamisin atar aralığı sizce ne olmalı?
3. Makina olarak shimano sienna düşündüm oda
aklima ilk gelen o oldugu için önerilere açığım.
4. Başlangıç olarak hangi jigheadleri,hangi
silikonları,hangi sahteleri alayım şimdiden duyar gibiyim duo tetra works dediginizi
5.Aynı zamanda elimde heveslenip aldığım kendonun baby jigleri var yanina yenilerini ekleyeyim mi yoksa baska marka jigler ile yoluma devam mı edeyim?
6. Sen spine devam et LRF hiç başlama mı diyorsunuz yoksa
Teşekkürler,
Saygılar...