Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF ile Sarıkanat avım

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
LRF disiplini yemli olta ile spin arasında çok güzel bir yöntem. Bu sefer de spine yakın tarafını konuşturup sahtelerle dişlilerden 3 tanesini aldık. Detaylı av hikayemi Kişisel hobi sitemde paylaştım. Umarım beğenirsiniz sizler de... LRF ile Sarıkanat ve Turna avı
LRF meraklılarına tecrübelerimi aktarıyorum. Hem de av arkadaşları kazanıyorum. :)

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
LRF disiplini yemli olta ile spin arasında çok güzel bir yöntem. Bu sefer de spine yakın tarafını konuşturup sahtelerle dişlilerden 3 tanesini aldık. Detaylı av hikayemi Kişisel hobi sitemde paylaştım. Umarım beğenirsiniz sizler de... LRF ile Sarıkanat ve Turna avı
LRF meraklılarına tecrübelerimi aktarıyorum. Hem de av arkadaşları kazanıyorum. :)
Alper tatlı su için turna da kullanmalık lrf takımı tavsiyen var mı? :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
kardeşim tebrik ederim LRF de sarıkanat denk gelmedi ama çinekop gelmişti çok keyiflidir. bazen kafa atar bazen sana doğru yüzer anlamazsın acaba kaçtımı derken , ve dediğin gibi balık su üstüne çıktı mı daha kolay kurtuluyor sahteden. çok kaçırmışlığım var.
her zaman bol aksiyonlu avlar geçirmen dileğiyle.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akşam gelicem oraya kurşun arkası yüzdürmeye :)))

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kardeşim tebrik ederim LRF de sarıkanat denk gelmedi ama çinekop gelmişti çok keyiflidir. bazen kafa atar bazen sana doğru yüzer anlamazsın acaba kaçtımı derken , ve dediğin gibi balık su üstüne çıktı mı daha kolay kurtuluyor sahteden. çok kaçırmışlığım var.
her zaman bol aksiyonlu avlar geçirmen dileğiyle.
çok sağol abi. Boylar büyüdükçe acaip güçleniyolar. lrf ile sarınca daha da zevkli oluyor :)

B

BS Okuru

Misafir
bütçene göre toplanabilir hocam... kasna sistemini bilmem ama baştan söyliim
Bütçe 1500 tl civarı.. Kasna sistemi de ayni aslında lrf sistemi gibi.. Turna biraz daha mücadeleci balıktır kasnadan o yüzden biraz daha set sağlam olması gerekiyor..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bütçe 1500 tl civarı.. Kasna sistemi de ayni aslında lrf sistemi gibi.. Turna biraz daha mücadeleci balıktır kasnadan o yüzden biraz daha set sağlam olması gerekiyor..
o bütçeye çok güzel LRF set yaparsın. major craft çok övüyorlar imkanınız varsa av bayi bulabilirseniz gidip kendinizin incelemesini tavsiye ederim. size tek verebileceğim tavsiye ortadan değil de uçtan esneyen kamışlara öncelik vermeniz. kasna ve turnada sahte ağırlıklı kullanacaksanız tubular uçlu kamış işinizi görür.

B

BS Okuru

Misafir
o bütçeye çok güzel LRF set yaparsın. major craft çok övüyorlar imkanınız varsa av bayi bulabilirseniz gidip kendinizin incelemesini tavsiye ederim. size tek verebileceğim tavsiye ortadan değil de uçtan esneyen kamışlara öncelik vermeniz. kasna ve turnada sahte ağırlıklı kullanacaksanız tubular uçlu kamış işinizi görür.
Major Craft a bakacam kamış için internet üzerinden alabilirim çevremde yok maalesef.. Makine için ne önerirsiniz peki?