Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Kamış Ve Makina Seçimi Hakkında Yardım

Hangi lrf makinasını seçmeliyim?

• Kullanılan toplam oy
    11

Metin Öner

Yeni Üye
Adı
Metin Öner
Kan Grubu
A Rh Pozitif
DMerhaba sayın balık severler aranıza yeni katıldım ve lrf set dizip sevdama devam etmek için sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Yeni almak istediğim lrf makina ve kamış secimlerimi aşağıda paylaşıyorum yorumlarınızı olumlu ve olumsuz yanlarını yazarmısınız? bütcem max 350 tl fakat ceyman mı almalıyım yoksa alaris 20 cok rahat işimi görürmü?
İstanbul silivride oturuyorum buralar kıyıdan lrf yapıp sahte yem kullanıcam jig kullanıcam. Kamış olarakta 2-12 albastar critic düşünüyorum.

Düşündüğüm set şu şekilde :

-Okuma alaris20
- okuma ceymar fd cxt 10 1000
- albastar critical kamış 210 2 11

Sizlerin başka kamış ve makina önerileriniz varmı o değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese rast gele..

Son düzenleme:

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende lrf düşünüyorum. Biraz araştırdım . daiwa legalis 1-12 + ceymar 10 düşünüyorum. daiwa legalis e de bak derim.

Metin Öner

Yeni Üye
Adı
Metin Öner
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende lrf düşünüyorum. Biraz araştırdım . daiwa legalis 1-12 + ceymar 10 düşünüyorum. daiwa legalis e de bak derim.
Fiyat benim için cok yüksek o yüzden tercih etmedim ama makina olarakta ceymar düşünüyorumda onu fiyat olarak zorluycam gibi ama okuma alarisle ceymar arasında kaldım col fark yoksa alaris alıcam

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
internete baktım shimano critical göremedim ama albastar var . Sanırım albastar yazmak istedin =) Shimanonun fiyatları uçuk çünkü.

Mektupla

Daimi Üye
DMerhaba sayın balık severler aranıza yeni katıldım ve lrf set dizip sevdama devam etmek için sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim. Yeni almak istediğim lrf makina ve kamış secimlerimi aşağıda paylaşıyorum yorumlarınızı olumlu ve olumsuz yanlarını yazarmısınız? bütcem max 350 tl fakat ceyman mı almalıyım yoksa alaris 20 cok rahat işimi görürmü?
İstanbul silivride oturuyorum buralar kıyıdan lrf yapıp sahte yem kullanıcam jig kullanıcam. Kamış olarakta 2-12 albastar critic düşünüyorum.

Düşündüğüm set şu şekilde :

-Okuma alaris20
- okuma ceymar fd cxt 10 1000
- albastar critical kamış 210 2 11

Sizlerin başka kamış ve makina önerileriniz varmı o değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese rast gele..
LRF makinelerinde genellikle 3 kg drag kuvvetleri bulunmakta. Bu makinelerde ise 5.4kg drag gücü verilmiş.

Bir diğer kriter ise sarım hızının 65cm civarı olması. Bu konuda da bu makinelerin ikisinde de biçilmiş kaftan. 60.7cm sarım kapasitesi verilmiş. 4.8:1 devir ile düşük devirli ... Alaris ... ............... sarımın az olması benim için en büyük kriterlerden biri.
Okuma'dan Yeni Başlayanlara Aria-20 ve Alaris 20 - LRF Olta linkinden alıntıdır...
Ceymar drag 3 kg.
Alaris 5,4 kg.

Son düzenleme: