Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf seti almak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var.

paramedik

Yeni Üye
Adı
Zafer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba, bu değerli ortam sayesinde 3 sene önce Spin olta ve makine almıştım. Öncelikle oltam ve makinem

kamış: Daiwa Crosscast 2.43m 7-28gr Olta Kamışı
makine: Daiwa Regal 18 LT 3000D-C Olta Makinesi

bu settten sanırım lrf yapamam.Bundan dolayı siz değerli forum kullanıcılarından öneri almak istiyorum.

Bana lrf olarak hafif , bölge olarak tatlı su ve denizde kullanabileceğim, kalamar zokası takabileceğim kamış ve makine önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.Uzunluk olarak maksimum 2 metre olması ne gibi avantaj ve dezavantajlar sağlar ? Kullandığım olta biraz daha kısa olsa daha güzel olacakmış gibi geliyor bana :)

Benim aklımda olan ama tam kesin karar vermediğim yine daiwanın şu model

Daiwa Crosscast 2.28M 1-6 gr 2 P LRF Olta Kamışı
Daiwa Regal 18 LT 1000 D Olta Makinesi

seti hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama bu modeller hakkında pek yorum göremedim ya da ben beceremedim.Teşekkürler şimdiden.

OmerAydın

Aktif Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhabalar ;
Kamış hakkında bilgim yok fakat makine halihazırda kullandığım bir makine keyifli avlar yaptım bu güne kadar da herhangi bir problem yaşamadım

hürkan pişirici

Yeni Üye
Adı
hürkan pişirici
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba, bu değerli ortam sayesinde 3 sene önce Spin olta ve makine almıştım. Öncelikle oltam ve makinem

kamış: Daiwa Crosscast 2.43m 7-28gr Olta Kamışı
makine: Daiwa Regal 18 LT 3000D-C Olta Makinesi

bu settten sanırım lrf yapamam.Bundan dolayı siz değerli forum kullanıcılarından öneri almak istiyorum.

Bana lrf olarak hafif , bölge olarak tatlı su ve denizde kullanabileceğim, kalamar zokası takabileceğim kamış ve makine önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.Uzunluk olarak maksimum 2 metre olması ne gibi avantaj ve dezavantajlar sağlar ? Kullandığım olta biraz daha kısa olsa daha güzel olacakmış gibi geliyor bana :)

Benim aklımda olan ama tam kesin karar vermediğim yine daiwanın şu model

Daiwa Crosscast 2.28M 1-6 gr 2 P LRF Olta Kamışı
Daiwa Regal 18 LT 1000 D Olta Makinesi

seti hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama bu modeller hakkında pek yorum göremedim ya da ben beceremedim.Teşekkürler şimdiden.

Merhaba bende sizin gibi lrf ye başladığımda ilk aldığım kamış, Fujin Salty Rugger FSR-762AJI 230 Cm 0.8-10 Gr dı acemilikte kırılınca,
Fujin Salty Rugger Fsr-762 Kurodai 230Cm 2-15Gr aldım tabi tecrube kazandıkça bunun light spin olduğunu farkettimi sonra Fujin Raijin x Plus Aji RA-76UL 228cm 0,4-5 gr aldım bu lrf nin doruk noktasını yaşattı bana, tabi herkesin av zevki farklı ben istavrittenkeyif aldığım için mükemmel aksiyonu oluyor, ama kalamr zokası yazmışsınız o zoka lrf disiplinine biraz ağır gelir gibi geldi bana, tabi hafifleri varmıdır bilmem.
Lrf de 1000 lik makine ile iyi performans alıyorum Daiwa Legalis Lt 20 1000 mükemmel cihazdır. Rastgele.

Bedri35

Aktif Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba bende sizin gibi lrf ye başladığımda ilk aldığım kamış, Fujin Salty Rugger FSR-762AJI 230 Cm 0.8-10 Gr dı acemilikte kırılınca,
Fujin Salty Rugger Fsr-762 Kurodai 230Cm 2-15Gr aldım tabi tecrube kazandıkça bunun light spin olduğunu farkettimi sonra Fujin Raijin x Plus Aji RA-76UL 228cm 0,4-5 gr aldım bu lrf nin doruk noktasını yaşattı bana, tabi herkesin av zevki farklı ben istavrittenkeyif aldığım için mükemmel aksiyonu oluyor, ama kalamr zokası yazmışsınız o zoka lrf disiplinine biraz ağır gelir gibi geldi bana, tabi hafifleri varmıdır bilmem.
Lrf de 1000 lik makine ile iyi performans alıyorum Daiwa Legalis Lt 20 1000 mükemmel cihazdır. Rastgele.
Hürkan Bey Merhaba,

Raijin ile mırmır, eşkina benzeri kiloya yakın ya da üzeri balık aldınız mı hiç? Sadece istavrit avı mı yapıyorsunuz? Büyük balık performansını merak ettiğim için soruyorum zira nedenini bilmediğim bir şekilde Salty rugeri sevemedim.

hürkan pişirici

Yeni Üye
Adı
hürkan pişirici
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hürkan Bey Merhaba,

Raijin ile mırmır, eşkina benzeri kiloya yakın ya da üzeri balık aldınız mı hiç? Sadece istavrit avı mı yapıyorsunuz? Büyük balık performansını merak ettiğim için soruyorum zira nedenini bilmediğim bir şekilde Salty rugeri sevemedim.

Merhaba eşkina aldım ama kıyıya çıkartamadım, çok farklı bir keyifi var kamışın, 1,5 gr jighead in bile hareketini hissdebiliyorsunuz.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Forumun 2. El bölümünde crazee ajimeba 1-8 kamış ilanı var kaçırmayın. O fiyatlara alabileceğiniz en iyi kamıştır. Fujin daiwa vs işlerine hiç bulaşmayın.