paramedik
Yeni Üye
- Adı
- Zafer
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Herkese merhaba, bu değerli ortam sayesinde 3 sene önce Spin olta ve makine almıştım. Öncelikle oltam ve makinem
kamış: Daiwa Crosscast 2.43m 7-28gr Olta Kamışı
makine: Daiwa Regal 18 LT 3000D-C Olta Makinesi
bu settten sanırım lrf yapamam.Bundan dolayı siz değerli forum kullanıcılarından öneri almak istiyorum.
Bana lrf olarak hafif , bölge olarak tatlı su ve denizde kullanabileceğim, kalamar zokası takabileceğim kamış ve makine önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.Uzunluk olarak maksimum 2 metre olması ne gibi avantaj ve dezavantajlar sağlar ? Kullandığım olta biraz daha kısa olsa daha güzel olacakmış gibi geliyor bana
Benim aklımda olan ama tam kesin karar vermediğim yine daiwanın şu model
Daiwa Crosscast 2.28M 1-6 gr 2 P LRF Olta Kamışı
Daiwa Regal 18 LT 1000 D Olta Makinesi
seti hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.
biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama bu modeller hakkında pek yorum göremedim ya da ben beceremedim.Teşekkürler şimdiden.
kamış: Daiwa Crosscast 2.43m 7-28gr Olta Kamışı
makine: Daiwa Regal 18 LT 3000D-C Olta Makinesi
bu settten sanırım lrf yapamam.Bundan dolayı siz değerli forum kullanıcılarından öneri almak istiyorum.
Bana lrf olarak hafif , bölge olarak tatlı su ve denizde kullanabileceğim, kalamar zokası takabileceğim kamış ve makine önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.Uzunluk olarak maksimum 2 metre olması ne gibi avantaj ve dezavantajlar sağlar ? Kullandığım olta biraz daha kısa olsa daha güzel olacakmış gibi geliyor bana
Benim aklımda olan ama tam kesin karar vermediğim yine daiwanın şu model
Daiwa Crosscast 2.28M 1-6 gr 2 P LRF Olta Kamışı
Daiwa Regal 18 LT 1000 D Olta Makinesi
seti hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.
biraz çok soru sordum kusura bakmayın ama bu modeller hakkında pek yorum göremedim ya da ben beceremedim.Teşekkürler şimdiden.