Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lrf silikonları bu şekilde kullansak?

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu videodaki gibi surf oltasına silikonları takıp atsak marmarada da iş yapmaz mı. çok mu fantezi sizce? yorumları alalım

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Hocam ben denedim pembe ve beyaz silikonlardan surf e ama tık yok. Ama kumun üzerinde hoplatarak ilgi çekilebilir belki ama onu da hafif kamışla falan yapabiliriz herhalde. Marmarada boru kurdu çok iş yapıyor onun dışında hiçbiri fayda etmedi. Midye ve karides denemedim ama onlar da iş yapabilir.

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Bu arada Marmara derken Tekirdağ taraflarında kumsaldan denedim ben.

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
silikonu surfle kullanarak istavrit alırsın siyirtma kurşunuyla daha verimli olur gelen istavritte ona göre iri olur.

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif

SEMSS

Aktif Üye
Adı
Bülent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir forumda dikkatimi çeken konu idi Dropp Shot yöntemi olarak geçiyor. Bu şekilde atar değeri yüksek olan spin kamışlarda da surf kamışlarda da kullanılabilecek bir yöntem. Velakin Marmara denizinde ne derece verimli olur tartışılır. Ege Akdeniz geçerliliği olan ve kullanılan bir yöntem zira.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir forumda dikkatimi çeken konu idi Dropp Shot yöntemi olarak geçiyor. Bu şekilde atar değeri yüksek olan spin kamışlarda da surf kamışlarda da kullanılabilecek bir yöntem. Velakin Marmara denizinde ne derece verimli olur tartışılır. Ege Akdeniz geçerliliği olan ve kullanılan bir yöntem zira.
Drop shottqn veeim alanlar var

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben surf kamisa 10 gram arkasi 4 gram jighead takip pembe isome ile 1.5 kg civari eskina alan adama "aaaabi 2 gram sacmalamayin oyle balik almaniz mumkun degil yeaaa" deyip eskinayi gorunce kafasini kuma gomen adam. Tanisalim mi?

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Hocam sizin denediğiniz gulp muydu.
Onu da yazacaktım bak unuttum gulp alsam mı etsem mi derken baktım çok pahalı diğer ucuz yöntemleri deneme yolunu seçtim. Belki gulp kokulu falan ya iş yapabilir kim bilir :)

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Atar değeri yüksek olan spin kamiş derken. Jighead 10 gr olsa düşük atarlilar diye tabir ettiğimiz kamislar 10-40 atarli değil mi? Bir de Jighead dışında ağır kurşun da mı takmak gerek?