alperserttas
Aktif Üye
- Adı
- Alper
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam sizin denediğiniz gulp muydu.Bu arada Marmara derken Tekirdağ taraflarında kumsaldan denedim ben.
Drop shottqn veeim alanlar varBir forumda dikkatimi çeken konu idi Dropp Shot yöntemi olarak geçiyor. Bu şekilde atar değeri yüksek olan spin kamışlarda da surf kamışlarda da kullanılabilecek bir yöntem. Velakin Marmara denizinde ne derece verimli olur tartışılır. Ege Akdeniz geçerliliği olan ve kullanılan bir yöntem zira.
Onu da yazacaktım bak unuttum gulp alsam mı etsem mi derken baktım çok pahalı diğer ucuz yöntemleri deneme yolunu seçtim. Belki gulp kokulu falan ya iş yapabilir kim bilirHocam sizin denediğiniz gulp muydu.
Atar değeri yüksek olan spin kamiş derken. Jighead 10 gr olsa düşük atarlilar diye tabir ettiğimiz kamislar 10-40 atarli değil mi? Bir de Jighead dışında ağır kurşun da mı takmak gerek?Bir forumda dikkatimi çeken konu idi Dropp Shot yöntemi olarak geçiyor. Bu şekilde atar değeri yüksek olan spin kamışlarda da surf kamışlarda da kullanılabilecek bir yöntem. Velakin Marmara denizinde ne derece verimli olur tartışılır. Ege Akdeniz geçerliliği olan ve kullanılan bir yöntem zira.