Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF - Slim silikon ve hırsız kombinasyonu

Aaa54

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba,

İnternette çok fazla silikon - hırsız kombinasyonları var. Kendimce daha çok verim aldığım, yanımdaki muadil malzemeleri kullanan arkadaşların arasında da fark yarattığını deneyimlediğim sistemi paylaşmak isterim. Düşük gramaj kombinasyonlarında, aksiyon bozulmuyor ve cezbedici formunu da bozmamaktadır. Şayet; taraflarınızda da farklı versiyonlar varsa, paylaşımlarınızı rica ederim.

IMG_20230325_213608.jpg

lrf_fishing41

Yeni Üye
Adı
Furkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam güzel sunum olmuş eline sağlık ben baby wormlarda hırsız tercih etmiyordum ancak bu sistemi bi denemek isterim

Faryalı

Aktif Üye
Baby worm'e hırsız takmaya gerek yok hocam. Dayanıklı bir silikon kopma yapmıyor. Ama fiyatları almış başını gitmiş. Ben tercihimi istavrit avında Ryoshi ya da Kendo kokulu silikondan kullanıyorum. İspariler varsa hırsızlıya geçiyorum hemen.

İsome, Berkley de zaten tarla sattırır adama öyle pahalanmış. Ryoshi varken gereksiz pahalı, para vermeyin fujine.

Aaa54

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de istavrit avlarında kullanmıyordum ama 10 taneden 5 tanesi iğneden kurtuluyordu. Bu sebeple bununla verim aldım. Ayrıca, izmit bölgesine geçtim. Burada da yummyleri, ikiye bölüp kullanarak çok verim alanları gördüm. Gündüz deneme şansım oldu ve başarı gösterdi. Yeni sezonda tam anlamıyla deneme yapınca, bununla ilgili de bir paylaşımda bulunurum.

Ek olarak; @lrf_fishing41 sizler de izmit ilindeyseniz, yeni sezonda ortak av yapabiliriz. Bu bölgede, yeniyim. Hem badim yok hem de fazla mera bilgim yok. :) Sizler de buradaysaniz, arada eşlik edebilirim.