Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF Takım Önerisi

gokturkarslan

Yeni Üye
Adı
Göktürk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba. Halihazırda bir spin takımım var ve yanına bir de LRF takımı hazırlamak istiyorum. Bütçem 2500tl yeni başladığım için çok yukarılara çıkmak istemiyorum. Bütçede esneklik göstermem pek mümkün değil maalesef. Şuanda şöyle bi şey düşünüyorum lütfen daha iyi bir seçeneğim varsa önerin yardımlarınıza açığım teşekkür ederim.
Makine : Okuma ARIA-1000a Painting Silver 1BB Olta Maki - PttAVM
Kamış : İp :

birkan yaman

Yeni Üye
Adı
yamanb.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
seçtiğin makine çok giriş seviyesi bir ürün pek memnun edeceğini düşünmüyorum. bunun yerine en azından shimano fx1000 veya benzer kalitede bir ürün almanı tavsiye edebilirim. kamış olarak bu bütçelerde ürün bulmak gerçekten zor ama caretta arise 0.3-6 gr ürününü gördüm bence değerlendirilebilir.

gokturkarslan

Yeni Üye
Adı
Göktürk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
seçtiğin makine çok giriş seviyesi bir ürün pek memnun edeceğini düşünmüyorum. bunun yerine en azından shimano fx1000 veya benzer kalitede bir ürün almanı tavsiye edebilirim. kamış olarak bu bütçelerde ürün bulmak gerçekten zor ama caretta arise 0.3-6 gr ürününü gördüm bence değerlendirilebilir.
makine ile birlikte aşıyor bütçemi makinede shimanodan daha ucuz bi alternatifim var mıdır önerebileceğiniz?
bir de caretta iyi bir marka mıdır? kusura bakmayın yeniyim pek bilgim yok güvenilir bir markamıdır yani?