ozttila
Yeni Üye
- Adı
- İsmail
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Kamış ve makine icin 1500 tl civari bir bütçem var. Hic lrf yapmadım spin yaptım biraz. Ama lrf disiplinini arastirip videolar izliyorum merak uyandirdi ve bir takım toplama kararı verdim. Samsunda avlanacağım ve genel olarak silikon kullanmayı düşünüyorum ŞUANLIK
rapala vs de deneyebilirim. tecrübe kazanmak ama bu sürecte de çok kalitesiz ya da çok kaliteli ürün almak istemiyorum. Giriş orta seviyesi arası bir seyler olabilir. İstavrit, eşkina, karagöz, sargoz, isparoz, mırmır tarzı düşünüyorum. Suanlık levrek vs gibi hayallerim yok bütcem de tecrübemde elvermez zaten. Hobi amaçlı ne çok iç yakan fiyatlar ne de boşa atılacak para harcaması olmasın istiyorum. Aklımda makine olarak ceymar cxt10 var ama başlangıç için makineyi daha düşük tutabilirsin kamışa biraz daha ağırlık ver derseniz abilerimin tavsiyelerini dinlemek isterim. Alaris20, shimano fx20 (bu arada spinde fx4000 tecrübe ettim sıkıntı yasamadım o da mantıklı geliyor) gibi o fiyat skalasında tutup 1000tl -900tl civari kamislara da bakabilirim. Kafamda Ceymar cxt10 kudos 225 3-10 atarlı kamışı ile kombinlesem mi düşüncesi var. Ya da biraz daha ekle ceymar cxt10 ile kudos 230 1-14 atarlısını al gibi bir düşünce de var. Tabi benim bilgim olmadığı için yanlış hata yapmak istemiyorum. Atar aralığı seçerken nelere dikkat etmeliyim ve aklımdaki kombinler nasıl iş yapar mı ya da önerileriniz nelerdir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bilgi paylaştıkça güzeldir bilgi ve tecrübelerinizi esirgemeyin benden