Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf takım tavsiyesi lazım

ozttila

Yeni Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben istavritte en verimli avlarımı 5 cm lik fujin baby worm silikonu ucundan ve başından 0.5 cm civarı keserek yaptım. Kendi meranizda deneye deneye bulmanız bütün tavsiyelerden daha değerlidir bence
Peki kac gram jighead kullanıyordunuz hicam. Bir de istavriti bir tek aji ile mi yakalarız yoksa 1-14 lük solid uçlu kamışlarla da silikon ile alabilir miyim. Bir de 1-14 lük kamışla 2 gram vs atışlarda verim ne denli olur bilginiz var mı bu konuda merak ediyorum da

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Peki kac gram jighead kullanıyordunuz hicam. Bir de istavriti bir tek aji ile mi yakalarız yoksa 1-14 lük solid uçlu kamışlarla da silikon ile alabilir miyim. Bir de 1-14 lük kamışla 2 gram vs atışlarda verim ne denli olur bilginiz var mı bu konuda merak ediyorum da
Ben genelde istavritte 0,8 - 1,5 gram arası kullaniyorum ve kamışım 1-10. İstavrit sadece aji kamışla yakalanır diye bir şey yok. Almayı düşündüğünüz kamışı kullanmadım ama tahminimce aji kamisla arasındaki fark hissiyat farkı olur.1-14' lük kamışla 2 gramı yeterli mesafeye atabilirsiniz lrf de çok erim beklemeyin. Marmara'da av yapiyorsaniz istavrit sezoununda doğru merada doğru saatteyseniz balık zaten ayağınızın dibinde olur genelde. Ben 0,8 gramı kamışımla 8-10 metre civarı atıyordum, balık son 2-3 metre de vuruyordu. Nerede av yaptığınızı bilmiyorum ama bu tavsiyelerim benim meram için geçerli. Bir kaç avdan sonra zaten kafanda bir şeyler oturmaya başlar.

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Samsun da av yapiyormussunuz şimdi tekrar okuyunca gördüm. 0,8 gram jighead o bölgeler için hafif kalabilir. Ama hedefiniz istavritse her zaman kullanabildiğiniz en hafif jigheadi kullanmaya calisin.

ozttila

Yeni Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Samsun da av yapiyormussunuz şimdi tekrar okuyunca gördüm. 0,8 gram jighead o bölgeler için hafif kalabilir. Ama hedefiniz istavritse her zaman kullanabildiğiniz en hafif jigheadi kullanmaya calisin.
Çok sağolasın hocam yardımınız için açıklayıcı oldu. Kafamda şekillenmeye başlıyor yardımlarla

djahmetmutlu

Yeni Üye
Adı
Ahmet mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makina olarak daiwa exceller lt serisi 1000 lik bir makina öneririn fp ürünü..