Major Craft Crostage CRX-S732Aji 0.6-10 Solid Tip

emrebabacan01

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Herkese Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlarınız Olsun Bu Kamışı geçen aylarda sıfır olarak aldım Ama içimde bir teredüt kaldı kamışın bir üst halkanın alt halkasının biraz üstünde sanki beyaz boya epoksi gibi bir şey olduğunu farkettim artık fabrikasal bir sorun mu yoksa kırılmış tekrardan epoksilemişlermi bilemiyorum pek anlamadım açıkçası boyunu filan ölçtüm yan yana koyduğumda en üst parça kısmı bir kaç cm kısa kalıyor bu normal mi yoksa kırılmışmı ben pek bilmediğim için anlayamadım forumdaki abilerim bana yardımcı olursa çok sevinirim

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    436.2 KB · Okunma: 16
  • IMG_0801.jpeg
    IMG_0801.jpeg
    553.7 KB · Okunma: 11
Son düzenleme:
Ben bir kusur göremedim ama sen kusur olarak gördüğün yeri işaretleyip yeniden gönderirsen daha iyi değerlendirilebilir.
yan yana koyduğunda boyların eşit olmaması düşündürse de üzerinde yazan uzunluk değerini ölçtüğünde fark görüp görmediğin önemli.

Ben bir kusur göremedim ama sen kusur olarak gördüğün yeri işaretleyip yeniden gönderirsen daha iyi değerlendirilebilir.
yan yana koyduğunda boyların eşit olmaması düşündürse de üzerinde yazan uzunluk değerini ölçtüğünde fark görüp görmediğin önemli.
Hocam saolun teşekkür ediyorum fotoğrafı düzenleyip tekrar paylaşacağım Major craftın kendi sitesinden boy ölçümüne baktım 2.21cm yazıyor normal Türkiye satıcılarında 2.23cm yazıyor ben önceden iki parçayı birleştirdim 2.21 5 cm çıktı yani o yüzden bide o bölgeyi işaretleyip düzenleyip attıyım

Back