Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hazırında 0,25 mm. varsa sar gitsin.adım muratmakina okuma, kamış surf,3 90, özellikle daha uzağa atmak için ince sar dediler onun için soruyorum, 25 var hazırda, onu sarsam olur mu?
Asıl amaç kalınlık uygun mu değil mi öğrenmek istediği için gerek duymadı zannımca. Kalite ve dayanıklılık öğrenmek isteseymiş marka önemliydi elbetMurat bey 25 lik misina var 25 lik misina var.Misinanınızın markasınıda yazarsanız burada daha iyi bir bilgi akışı olabilir.
Gürcan abi yazılanlara güvenip sarar 0.25 lik misineyi ilk sallamada hop patlar misine sonra suçluluk duymayalım.
Misina kalınlığı kadar markada önemli değil mi?
100 gr. kurşun atacaksan 0,40 mm. şok yapmana da gerek yok!..üff ya ne karışıkmış, makinemin ayrıntısını bilmiyoruum ama 55 tl ye aldım diyeyim siz anlayın işteyazın istavrite sonbaharda lüfere atarım diyorum en fazla yüzlük kurşunla. ek yaparsam atarken kopmaz herhalde ama ağır bişey çekersem nasıl olur?