Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine Önerisi

KAPTANN

Yeni Üye
Merhaba,
1000TL civarına alabileceğim en iyi makine nedir?
Kıyı şeridinde kullanacağım...Yemli.

Captain Sumo 8000 nasıldır? Malzeme kalitesi sanırım metal değil.

Önerilerinizi bekliyorum.

Amazonda yurdışı bulduğum makinede mevcut.

> Sougayilang DYD 10000

Son düzenleme:

Abluje

Yeni Üye
Adı
Berkant
Ben bugün shimano fx c3000 dam nova 2.70 20-40gr atarlı spin olta aldım gelince nasıl olduğunu söylerim ama tavsiye üzerine aldım baya araştırıp satanlara sormadım ne alıyım diye

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Ben bugün shimano fx c3000 dam nova 2.70 20-40gr atarlı spin olta aldım gelince nasıl olduğunu söylerim ama tavsiye üzerine aldım baya araştırıp satanlara sormadım ne alıyım diye
Kamışınızın atar değeri su üstü ve silikon atmak için yüskek çogu sahteyi güzel erimle atamazsınız tabiki ne kulanıcağınıza bağlı ama size tavsiyem ya makineyi 4000 lık yapıp biraz daha jig odaklı olmanız veya kamışı 10 30 hatta 7 28 almanız olur

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Merhaba,

> Sougayilang DYD 10000
Hocam sizde yemli av yapacaksınız ve amacınız daha uzağa atmak ve daha az yorulmak ise 2 makine arasından captain sumoyu önerebilirim kafası daha dar olduğu için çok daha uzaklara atış yapabileceğiniz düşünmüyorum

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,

> Sougayilang DYD 10000
amazonda bulduğunuz makina > Sougayilang DYD 10000 öncelikli olarak tatlı su için öneriliyor. denizdede kullanılabileciği yazılı.
asıl önemli olan makina 952 gram. tamam kıyıdan yapılan surf avlarda makinanın ağırlığı pek önemsenmesede arkadaş makina 952 gr !!! nerde bunun kamışı, nerde kurşunu, nerde takımı.
( ayrıca sitedeki yorumlara bir göz atmanı tavsiye ederim. öncelikle ağır olması vb. bazı sıkıntılarda yorumlar yapılmış )

suma 8000 makinayı kullanmadım. ama belirttiğiniz fiyatlara göre 3 aşağı beş yukarı BAUER RAPİDO 8000 (4.1.1. devir 16 kg. drag 635 gr) yada BAUER FURİA 8000 (4.6.1. devir 18 kg. drag 565 gr. )derim. iki makinayıda kullandım. yemlide çok rahat kullanılabilecek iki makina. hatta boğazda 10lu full çapariyi 150 gram kurşun ile o akıntıda çok rahat çeken makinalar. sığ kafa olmaları sebebi ile misinanın makinadan boşalması ve sıralı sarım yapmalarıda ayrıca iyi. yani uzak atışlarda mesafeleri çok iyi.
ayrıca ALBASTAR COSTA 8000 makinayada ( 4.1.1. devir drag 14 kg. 620 gr ) bakabilirsiniz.
yanlız albastar costa makina BAUER FURİA yada BAUER RAPİDOYA göre daha basit bir makina. mümkün ise bu makinaları üsküdar yada karaköydeki mağazalarda görün öyle karar verin derim.

Son düzenleme:

KAPTANN

Yeni Üye
Hocam bütçeyi biraz aşarım derseniz güzel bir indirimde bulursanız binada bakmanızı önerebilirim Bauer Baviera 5000 Surf Olta Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

amazonda bulduğunuz makina > Sougayilang DYD 10000 öncelikli olarak tatlı su için öneriliyor. denizdede kullanılabileciği yazılı.
asıl önemli olan makina 952 gram. tamam kıyıdan yapılan surf avlarda makinanın ağırlığı pek önemsenmesede arkadaş makina 952 gr !!! nerde bunun kamışı, nerde kurşunu, nerde takımı.
( ayrıca sitedeki yorumlara bir göz atmanı tavsiye ederim. öncelikle ağır olması vb. bazı sıkıntılarda yorumlar yapılmış )

suma 8000 makinayı kullanmadım. ama belirttiğiniz fiyatlara göre 3 aşağı beş yukarı BAUER RAPİDO 8000 (4.1.1. devir 16 kg. drag 635 gr) yada BAUER FURİA 8000 (4.6.1. devir 18 kg. drag 565 gr. )derim. iki makinayıda kullandım. yemlide çok rahat kullanılabilecek iki makina. hatta boğazda 10lu full çapariyi 150 gram kurşun ile o akıntıda çok rahat çeken makinalar. sığ kafa olmaları sebebi ile misinanın makinadan boşalması ve sıralı sarım yapmalarıda ayrıca iyi. yani uzak atışlarda mesafeleri çok iyi.
ayrıca ALBASTAR COSTA 8000 makinayada ( 4.1.1. devir drag 14 kg. 620 gr ) bakabilirsiniz.
yanlız albastar costa makina BAUER FURİA yada BAUER RAPİDOYA göre daha basit bir makina. mümkün ise bu makinaları üsküdar yada karaköydeki mağazalarda görün öyle karar verin derim.

Görsel açıklamasında 650 gr olarak yazıyor, satıcıya sorayım onu ben.
Yorumlarda bizim Türkler genelde memnun olduklarını dile getirmişler.

Bauer içinde birisi parçaları bulunmuyor diye söylemişti, o yüzden çokta bu markaya yönelmedim,bunun aslı var mı?

Okuma RV serisine baktım bunların malzemesi plastik olduğu için vazgeçtim.

Ceymar güzel ama pahalıya kaçıyor biraz.

İstediğim özellikler; Metal, +7 bilye, +15Drag, Misina sarım kapasitesi vs.

Amazondaki makinede KarbonFiber gövde, Metal kafa, 14Bilye, 22Kg Drag var mesela,

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Görsel açıklamasında 650 gr olarak yazıyor, satıcıya sorayım onu ben.
Yorumlarda bizim Türkler genelde memnun olduklarını dile getirmişler.

Bauer içinde birisi parçaları bulunmuyor diye söylemişti, o yüzden çokta bu markaya yönelmedim,bunun aslı var mı?

Okuma RV serisine baktım bunların malzemesi plastik olduğu için vazgeçtim.

Ceymar güzel ama pahalıya kaçıyor biraz.

İstediğim özellikler; Metal, +7 bilye, +15Drag, Misina sarım kapasitesi vs.

Amazondaki makinede KarbonFiber gövde, Metal kafa, 14Bilye, 22Kg Drag var mesela,
evet amazondaki makinanın ağırlığı 650 gram mış. :)
öndeki yazı 952 gram sanırım kutunun komple ağırlığı.
bauer makinalarda ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım. bu sebeple parça sorunu varmı yokmu bilemiyorum. internette Ankarada Yaşar av bayii disbrütörü olarak gözüküyor ama yanlış yönlendirmek istemem.
yanlız amazondan alacağınız makinanın yedek parçasını nereden bulacaksınız onuda bilmiyorum.
sonuçta amazondaki üründe, bauer de ÇİN MALI. (tabii ne kadar ekmek, o kadar köfte)
belirttiğiniz fiyat aralığında sıfır olarak ya bu markaları düşünebilirsiniz, yada ikinci elde üstüne biraz daha katıp bilinen markalardan düşünebilirsiniz.
mümkünse bauer furia yı gidip mağazada bir görün derim. internettede videosu var gerçi.
ayrıca şunu söyliyeyim at çek kurşun arkası çalışmayacaksanız şayet ceymar olsun, bauer olsun, albastar olsun 12-18 drag gücü olan makinalar çaparide ve yemlide hayli hayli işinizi görür.

KAPTANN

Yeni Üye
evet amazondaki makinanın ağırlığı 650 gram mış. :)
öndeki yazı 952 gram sanırım kutunun komple ağırlığı.
bauer makinalarda ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım. bu sebeple parça sorunu varmı yokmu bilemiyorum. internette Ankarada Yaşar av bayii disbrütörü olarak gözüküyor ama yanlış yönlendirmek istemem.
yanlız amazondan alacağınız makinanın yedek parçasını nereden bulacaksınız onuda bilmiyorum.
sonuçta amazondaki üründe, bauer de ÇİN MALI. (tabii ne kadar ekmek, o kadar köfte)
belirttiğiniz fiyat aralığında sıfır olarak ya bu markaları düşünebilirsiniz, yada ikinci elde üstüne biraz daha katıp bilinen markalardan düşünebilirsiniz.
mümkünse bauer furia yı gidip mağazada bir görün derim. internettede videosu var gerçi.
ayrıca şunu söyliyeyim at çek kurşun arkası çalışmayacaksanız şayet ceymar olsun, bauer olsun, albastar olsun 12-18 drag gücü olan makinalar çaparide ve yemlide hayli hayli işinizi görür.

Satıcının ürün ağırlığı ile ilgili ilettiği görseller,

1 adet yedek makara verip, 1 yıl garanti veriyorlarmıș.

Bunu almam ne kadar doğru olur, ayni özellikte bir makine TR de çok daha yüksek fiyatlara satılıyor.

1.jpg2.jpg

Bu da yorumlarda paylasilmıș bir görsel,

IMG_20230530_073411.jpg

KAPTANN

Yeni Üye
Ayrıca 1500TL ye kadar spin makine olarak bir öneriniz olabilir mi?