Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Suadiye, Kadıköy Balık Avı Durumu

H5n

Daimi Üye
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
570
Tepkime puanı
1,134
Puanları
93
Yaş
36
Konum
istanbul - Kartal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Rastgelsin, Bende gelicem yakında kamışı aldık makineyi aldık bide ip geldimi tamamdır :) Sahteylemi aldınız yoksa zargana topu yemli mi ?
Jig ile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Katılım
26 Ara 2018
Mesajlar
258
Tepkime puanı
559
Puanları
93
Yaş
40
Konum
Antalya
Adı
Osman Uluhan
Bende geçen hafta maltepe dolgu alanının idealtepe tarafından Hanlsen pilgrim kaşıkla 2 adet zargana aldım1 tanesi de çıkarırken kaçtı. Zargana Bol miktarda çıkıyor şu aralar
 

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Katılım
30 Ocak 2016
Mesajlar
497
Tepkime puanı
987
Puanları
93
Konum
istanbul
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maltepe sahil tarafında ikamet etmekteyim. Tekne vasıtasıyla şu birkaç aydır YelkenKaya ve KalpazanKaya civarlarından çinekop ile iri istavrit alındığını biliyor ve eşimle birlikte bizzat tecrübe ediyoruz. Ancak tekne için herzaman vakit, nakit ve kendi adıma konuşacak olursam, sağlık durumları uygun olamayabiliyor. Tamam bizim Maltepe sahil ve civarında kıyıdan çinekop bir hayli zor bu sene ama ne bileyim, istavrit alabilmek de mi o kadar mucize değerli arkadaşlar? İstavrit 30-35 metre derinlerde buna da eyvallah ancak hani 3-5 ayrı gün denememizde hep sıfır çektik. Her şeyi geçtim, istavritin soğuk ve derin sulardan kıyıya doğru gelmesine dair hiç mi ihtimal yoktur bu mevsimde? Bilgilendirici cevaplar için şimdiden teşekkürler üstadlar.
adalar tarafinda girgirlarin gun itibariyla ag atip topladiklarina sahit oldum..bugun kartal sahilde yemliye yatan bir kisi gordum ondan baskada olta atan gormedim koca sahilde..semavercilerde butun gun oradalar sordugumda ne olta atan var nede balik alan var diyorlar..istavrit bu zamanlarda kartal-maltepe kiyi kesiminden alan eden ugrasan capari atan onun icin ugrasan gormedim..dediginiz gibi tekneyle acilip iri istavrit cinekop alan yakinen tanidiklarim var hatta bu aralar mercana sarmis millet adalar etrafinda...kiyidan kimse istavrit icin ugrasmiyor yakinda yok tamam ama 100 metre ustu atis yapilsa alinirmi onuda bilmiyorum denemek lazim...
 

ErdenEren

Daimi Üye
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
500
Tepkime puanı
1,104
Puanları
93
Yaş
43
Konum
Maltepe
Adı
Erden
Evet biraz uzak, adaların arka tarafı civarından mercan tutkusu başladı insanlarda. Takip ettiğim kadarıyla çinekop çok seyreldi. Takoz istavrit ve mercan peşinde çoğunluk.
Ama diyorum ya, bazen sağlık bazen vakit bazen nakit imkan vermiyor tekne ile çıkmaya. E bir de kıyının kendine özgü ayrı bir havası olduğunu düşünenlerdenim ama havalar dönüp de, nisan olana dek kıyıdan istavrite dair bir imkanın olmayacağına kesin kanaat getirdim maalesef.
 

keno1907

Üye
Katılım
15 Mar 2014
Mesajlar
32
Tepkime puanı
45
Puanları
18
Yaş
44
millet balik aliyormus yemlide bizim kiyilardan pendikten kartaldan maltepeden av bayinin diyisine gore bu sene gec yapti atan aliyo 7-8 parca diyo ama kimsenin sesi solugu cikmiyor paylasanda olmuyor ne hikmetse
Valla hergun bakınıyorum neredeyse balık yok çok az tek tük

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi