M mys Yeni Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 25 Tepkime puanı 24 Puanları 3 Kan Grubu A Rh Pozitif 9 Ara 2019 #411 Honduras' Alıntı: Mamun ne yer bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... Ne yer?
ColorTR Aktif Üye Katılım 18 Tem 2019 Mesajlar 484 Tepkime puanı 1,189 Puanları 93 Yaş 31 Konum İstanbul Adı Mert Kan Grubu B Rh Pozitif 9 Ara 2019 #412 Tahminimce mamun başta yosun-pigment ve sonrasında ne bulursa her şeyi yer keza karideslerde aynı. Karton koli at onu bile yiğiyorlar.
Tahminimce mamun başta yosun-pigment ve sonrasında ne bulursa her şeyi yer keza karideslerde aynı. Karton koli at onu bile yiğiyorlar.
O Oğuz G. Yeni Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum İstanbul Adı Oğuz G. Kan Grubu A Rh Pozitif 19 May 2020 #413 BS Okuru' Alıntı: Bayaği bir yol kat ettim....fikirlerinizi bekliyorum. Ayrica ortak da ariyorum. Kanuni bir çiftlik kurmak için.. Genişletmek için tıkla ... Bende niyetiyim ustam 0 ım suan bilgi acısından bana da anlatabilirmisin biraz yetiştiricilik için adım atmak istiyorum malum coronadan işsiz kaldık
BS Okuru' Alıntı: Bayaği bir yol kat ettim....fikirlerinizi bekliyorum. Ayrica ortak da ariyorum. Kanuni bir çiftlik kurmak için.. Genişletmek için tıkla ... Bende niyetiyim ustam 0 ım suan bilgi acısından bana da anlatabilirmisin biraz yetiştiricilik için adım atmak istiyorum malum coronadan işsiz kaldık
A aajlann Yeni Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Adı ajlan Kan Grubu O Rh Pozitif 31 Ocak 2021 #414 BS Okuru' Alıntı: Dogru ama tam bilgi degil. Daha çok bilgiye ihtiyaç var.. Genişletmek için tıkla ... İse ortak olabilirim
BS Okuru' Alıntı: Dogru ama tam bilgi degil. Daha çok bilgiye ihtiyaç var.. Genişletmek için tıkla ... İse ortak olabilirim
A aajlann Yeni Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Adı ajlan Kan Grubu O Rh Pozitif 31 Ocak 2021 #415 BS Okuru' Alıntı: Bayaği bir yol kat ettim....fikirlerinizi bekliyorum. Ayrica ortak da ariyorum. Kanuni bir çiftlik kurmak için.. Genişletmek için tıkla ... Ortak olabilirim. aajlann@gmail.com
BS Okuru' Alıntı: Bayaği bir yol kat ettim....fikirlerinizi bekliyorum. Ayrica ortak da ariyorum. Kanuni bir çiftlik kurmak için.. Genişletmek için tıkla ... Ortak olabilirim. aajlann@gmail.com