Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video Marmara Için Spin Ile Levrek Vakti! / Sabah Suyunda At Çek Levrek Avı

Balıkta Satori

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Bir yandan karşıdan esen rüzgara karşı atış yapmak, bir yandan şiddetli lodos'un getirdiği yosunlarla uğraşmak oldukça zorlayıcı olsa da yılmadan denemelere devam etmemin karşılığını aldığım için mutluyum.

Fakat balığı almadan hemen önce kameramın şarjının bitmesi yüzünden buruk bir sevinç oldu benim için. Öylesine hırçın bir balıktı ki o aksiyonu sizlerle paylaşmayı çok isterdim.

Levrek avı bambaşka bir av.

Bu ava gönül vermiş, peşinde olan herkese rastgelsin!

Mektupla

Daimi Üye
Bir yandan karşıdan esen rüzgara karşı atış yapmak, bir yandan şiddetli lodos'un getirdiği yosunlarla uğraşmak oldukça zorlayıcı olsa da yılmadan denemelere devam etmemin karşılığını aldığım için mutluyum.

Fakat balığı almadan hemen önce kameramın şarjının bitmesi yüzünden buruk bir sevinç oldu benim için. Öylesine hırçın bir balıktı ki o aksiyonu sizlerle paylaşmayı çok isterdim.

Levrek avı bambaşka bir av.

Bu ava gönül vermiş, peşinde olan herkese rastgelsin!

Maaşallah...

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maşallah tebrik ederim videoyu da izledim keşke mucadeyeyide cekebilseydiniz mükemmel olurmuş.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim. Gayet iyi boy bir levrek.
Yosun ciddi manada sorun. Yosundan kurtulmak için su üstü sahtelere dönüş yaptım bu aralar. Ona bile takılıyor.
Sizin mera bir nebze daha iyi gibi. En azından sahte suya düşer düşmez yosun yapışmıyor.